Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul Simonei Halep de la Roland Garros este în doliu. Tatăl său a murit şi nu va evolua la US Open

Coşmarul Simonei Halep de la Roland Garros este în doliu. Tatăl său a murit şi nu va evolua la US Open

Tenis

Comentarii

Americanca Amanda Anisimova (18 ani), nr. 24 mondial, cea care a învins-o pe Simona Halep în "sferturi" la Roland Garros, este în doliu. Tatăl său a fost găsit fără suflare, luni. Jucătoarea a declarat "forfait" pentru turneul de la US Open

Cea mai promiţătoare jucătoare de tenis din circuitul WTA, americanca Amanda Anisimova, trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce şi-a găsit tatăl fără suflare în propria casă. Konstantin Anisimov era şi antrenorul jucătoare de 18 ani. Familia Amandei se mutase din Rusia în Statele Unite ale Americii cu trei ani de zile înainte de naşterea Amandei, astfel că jucătoarea a moştenit şi cetăţenia americană. În urma acestei tragedii, Amanda Anisimova a decis să se retragă de la turneul de Mare Slem de la US Open.

Amanda Anisimova a câştigat turneul de juniori de la US Open în 2017. În acest an, Amanda Anisimova uimea o lume întreagă când o elimina pe Simona Halep la Roland Garros, în faza sferturilor de finală, scor 2-6, 4-6. Se oprea în semifinală, după confruntarea cu australianca Ashleigh Barty. În acest moment, Anisimova se află pe locul  24 în ierarhia WTA. Aceasta nu mai jucase din luna iulie, din cauza unei accisendtări, iar această veste dramatică i-a "ucis" orice motivaţie de a mai participa la US Open.

Afla mai multe despre: anisimova 

viewscnt
Articole similare