Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Coşmarul” Simonei Halep şi-a asigurat prezenţa la Turneul Campioanelor

”Coşmarul” Simonei Halep şi-a asigurat prezenţa la Turneul Campioanelor

Tenis

Comentarii

Campioana de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, locul 8 WTA, şi-a asigurat prezenţa la Turneul Campioanelor de la Singapore, fiind a şaptea jucătoare care se califică la finala sezonului.

Ostapenko a învins-o, miercuri, cu 6-4, 7-5, pe australianca Samantha Stosur, locul 45 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing. Prin accederea în optimile China Open, letona nu îşi mai poate pierde locul între cele mai bune opt jucătoare din acest an.

Jelena Ostapenko a câştigat în 2017 French Open, după ce a învins-o în finală pe Simona Halep, şi turneul WTA de la Seul.

În acest moment, mai sunt calificate la Turneul Campioanelor spaniola Garbine Muguruza, locul 1 WTA, sportiva cehă Karoline Pliskova, locul 4 WTA, Simona Halep, locul 2 WTA, ucraineanca Elina Svitolina, locul 3 WTA, americanca Venus Williams, locul 5 WTA, şi daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA.

Cele mai mari şanse pentru ultimul loc la Tunreul Campioanelor le are britanica Johanna Konta, locul 7 WTA. Cu un parcurs bun la China Open, jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 15 WTA, poate spera la accederea în premieră la finala sezonului.

Afla mai multe despre: jelena ostapenko,  

viewscnt
Articole similare