Experiențe împreună.
You are here:

Coşmarul trăit de cei de la Slovan Liberec în România: ”Doamne fereşte!” Au povestit totul în presa din ţara lor

Coşmarul trăit de cei de la Slovan Liberec în România: ”Doamne fereşte!” Au povestit totul în presa din ţara lor

UEFA Europa League

Comentarii

Unul dintre jucătorii importanţi de la Slovan Liberec a povestit în presa din ţara lor coşmarul pe care l-au trăit în România, deoarece nu ştiau dacă meciul cu FCSB se joacă sau nu, din cauza cazurilor de coronavirus din echipa lui Gigi Becali. UEFA a decis chiar în ziua partidei că meciul se va desfăşura în condiţii normale.

Partida FCSB - Slovan Liberec 0-2, în turul 3 al Europa League, s-a disputat în condiţii speciale după ce fosta campioană a României a avut nu mai puţin de 15 cazuri de infectare cu coronavirus. Au existat zvonuri că partida ar urma să se decidă la masa verde sau că va fi amânată. Abia în ziua meciului s-a decis că partida se va disputa în condiţii normale, după ce UEFA a fost de acord ca FCSB să introducă alţi jucători pe listă. Michael Rabusic, unul dintre cei mai importanţi jucători de la Slovan Liberec, spune că toată această incertitudine s-a transformat într-un coşmar pentru el şi colegii săi.

Coşmarul pe care l-au trăit în România cei de la Slovan Liberec

Autorul golului de 2-0, Michael Rabusic a declarat pentru Liberecka Drbna că abia după-amiază, cu câteva ore înaintea meciului, a aflat că partida se va disputa conform programului. FCSB a avut termen până la ora 15:00 să adauge noi jucători pe listă, lucru care s-a şi întâmplat. Informarea oficială a venit abia după-amiază şi jucătorii lui Slovan Liberec n-au ştiut până atunci dacă se joacă sau nu. Rabusic spune că a fost o zi extrem de dificilă, care s-a transformat într-una adevărat coşmar.
”A fost greu. A fost teribil de greu să te concentrezi. Până în ultima clipă noi nu ştiam dacă se joacă sau nu. Sau cu cine vor juca [...] M-am dus să dorm la prânz şi am adormit aproximativ o ora şi jumătate. Când m-am trezit am primit vestea că se va juca meciul şi am început să ne pregătim. Dar a fost o zi îngrozitor de lungă pentru noi. Doamne-fereşte, bine că am terminat”, a declarat Michael Rabusic pentru Liberecka Drbna.

Coşmarul pe care l-au trăit în România cei de la Slovan Liberec. Nici nu ştiau contra cui vor juca

Atacantul în vârstă de 31 de ani susţine că s-a confruntat şi cu o altă situaţie ciudată. Cu câteva ore rămase până la ora partidei, Rabusic şi colegii săi nu ştiau cu cine vor juca. În cele din urmă, după ce au aflat lotul FCSB-ului, Rabusic susţine că antrenorul a adunat repede câteva informaţii despre fiecare.
”(n.r. dacă antrenorii au reuşit măcar parţial să pregătească meciul) Ca să vă spun adevărul, nu au reuşit prea mult. Le-am urmărit ultimul meci, unde au avut individualităţile lor. Apoi, de exemplu, Dennis Man - care este un jucător cheie pentru ei - nu a jucat. Am venit la vestiar, unde antrenorii ne-au scris echipa şi practic nu ştiam cine sunt. Ne-au scris înălţimea lor, punctele lor forte şi punctele slabe. Ne-am concentrat mai mult asupra noastră”, a mai spus Rabusic. 

Coşmarul pe care l-au trăit în România cei de la Slovan Liberec. Le-a fost teamă că se vor infecta

Michael Rabusic spune că a avut motive de nelinişte şi din cauza numărului de infectări de la FCSB. Atacantul în vârstă de 31 de ani susţine că a existat o teamă de infectare, în contextul în care FCSB a avut cazuri pozitive inclusiv în ziua meciului. 
”(n.r. dacă le-a fost frică de coronavirus şi că se vor infecta) Pe teren cu siguranţă nu ne-a fost frică. Nu ştii despre asta în timpul meciului şi nu te gândeşti la asta. După meci, ne-au spus să nu dăm mâna cu ei. Mă rog doar să fim cu toţii sănătătoşi. Vom sta închişi în hotel până când vor ieşi şi ultimele teste, pentru a ne asigura că vor fi toţi sănătoşi”, a mai spus jucătorul lui Slovan Liberec. 
În cele din urmă, coşmarul trăit de Slovan Liberec în România s-a transformat într-un motiv de sărbătoare. Echipa din Cehia s-a calificat în play-off-ul Europa League după ce s-a impus cu 2-0. Golurile au fost marcate de Yusuf (64) şi Rabusic (82). FCSB a jucat în 10 oameni încă din minutul 20, când Cană a fost eliminat. 

viewscnt
Articole similare
Ce părere are Stere Halep, tatăl Simonei Halep, despre viitorul soț al tenismenei: "Sub...