Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra a anunţat obiectivul din acest sezon al lui Dinamo după transferurile importante făcute: "Ăsta e". Cu ce s-ar mulţumi "câinii"

Cosmin Contra a anunţat obiectivul din acest sezon al lui Dinamo după transferurile importante făcute: "Ăsta e". Cu ce s-ar mulţumi "câinii"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a tras concluziile remizei cu FC Botoşani, scor 1-1, şi a anunţat că obiectivul echipei e ocuparea unui loc european, la finalul sezonului.

VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-1

"Echipa Dinamo a arătat o atitudine şi o dorinţă de a câştiga foarte mare. Cred că sunt paşi spre a forma o echipă puternică. Probabil vom mai avea un pic nevoie de timp, pentru ca din punct de vedere fizic toţi jucătorii să fie la un nivel foarte bun. Şi atunci probabil vor veni şi victoriile. Şi vor veni victorii multe. Cred că am arătat bine. Mai ales la pauză, când au întrat atât Juan Camara, cât şi Borja Valle. Cred că jocul echipei s-a schimbat în bine, am avut multă mişcare în teren. 

Încă lipsesc automatismele. Am adus mingea în preajma careului de foarte multe ori, am avut ocazii, dar nu am reuşit să dăm decât un gol. Trebuie să îmbunătăţim mai multe aspecte ale jocului, dar cu această atitudine, cu aceşti jucători, pe viitor vor veni şi victoriile. Borja Valle se vede că este un jucător cu o viziune extraordinară de joc, cu o calitate foarte bună. Cum am mai zis, vine după două săptămâni de vacanţă, a avut doar trei, patru zile de noi în care s-a antrenat cu echipa. A venit cu atitudine, pozitiv... Îşi doresc să ajute ca Dinamo să revină acolo unde îi este locul", a declarat Cosmin Contra la finalul remizei cu FC Botoşani, scor 1-1.  

De asemenea, antrenorul dinamovist a anunţat şi obiectivele echipei: "Probabil pe viitor vor mai veni şi alţii, să încercăm să creăm încă de anul ăsta o echipă puternică. Arătăm că putem să ne batem pentru cupele europene. Ăsta e obiectivul. Chiar dacă am spus că obiectivul este intrarea în playoff, e clar că odată intraţi în playoff, următorul obiectiv este încercarea de a juca o competiţie europeană. Sunt încrezător, mai ales după atitudinea jucătorilor, după jocul din a doua repriză", a mai spus "Guriţă". 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare