Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra a făcut anunţul în presa spaniolă: ”Vreau să revin! E un vis pentru mine”

Cosmin Contra a făcut anunţul în presa spaniolă: ”Vreau să revin! E un vis pentru mine”

Fotbal

Comentarii

Fostul selecţioner al României, Cosmin Contra a acordat un interviu pentru Radio MARCA în care a făcut o radiografie a fotbalului spaniol.

Actualmente antrenor la Al Ittihad, Cosmin Contra a vorbit despre şansele la titlu ale fostei sale echipe, Atletico Madrid: ”Toată lumea spune că Atletico Madrid este favorită clară la titlu. Favorite sunt Barcelona şi Real Madrid. Atletico este favorită, dar nu favorită clară. După două remize, deja se vorbeşte de dubii, iar eu sunt sigur că Cholo (n.r Diego Simeone) nu le are. În ultimii ani, Simeone a fost unul dintre cei mai buni antrenori ai lumii. Să ne uităm puţin unde era Atletico atunci când a venit Simeone şi unde este Atletico acum” a spus Cosmin Contra, pentru Radio MARCA.

Fostul selecţioner al României crede că nivelul campionatului spaniol a scăzut după plecările lui Cristiano Ronaldo şi Messi, dar spune că acest fenomen este unul normal: ”La Liga a pierdut fotbalişti importanţi, foarte importanţi. Este mai puţin competitivă ca înainte. Fotbalul evoluează, generaţiile se schimbă, e ceva normal. Cred că nu este corect să comparăm perioadele”

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a jucat în Spania pentru Alaves, Atletico Madrid şi Getafe şi a antrenat formaţiile Fuenlabrada, Getafe şi Alcorcon. El a mărturisit că îşi doreşte să revină în fotbalul iberic: ”Mi-ar plăcea să revin în Spania. Cred că merit o nouă şansă, dar ştiu că este complicat. Ar fi un vis pentru mine să antrenez din nou în La Liga”

Fost jucător la Atletico Madrid între 2002 şi 2006, dar şi la Getafe între 2006 şi 2010, Contra are inima împărţită înaintea meciului direct din etapa viitoare: ”Favorită este Atletico, clar. Getafe vine după o perioadă modestă. Dar, în fotbal, nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla” a mai spus Cosmin Contra, pentru Radio MARCA.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare