Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra a oferit detalii despre vânzarea lui Dinamo: "Am vorbit şi eu cu Melero"

Cosmin Contra a oferit detalii despre vânzarea lui Dinamo: "Am vorbit şi eu cu Melero"
Comentarii

Cosmin Contra, fostul selecţioner al României şi antrenor la Dinamo, a vorbit şi el despre situaţia de la Dinamo, club pe care Ionuţ Negoiţă vrea să îl vândă.

Contra a recunoscut că a vorbit cu Jose Melero, omul de afaceri spaniol care ar intermedia vânzarea clubului din "Ştefan cel Mare". 

„Am vorbit şi eu cu Melero, i-am spus doar lucruri bune. Dinamo e o echipă mare, merită să fie ajutată. Ultima dată am vorbit cu el acum 2-3 săptămâni. Mi-a spus că e cineva interesat de cumpărarea lui Dinamo, dar nu mai ştiu nimic. Văd doar ce apare în presă. 
 
Ar fi bine dacă investitori spanioli ar cumpăra clubul Dinamo şi ar vrea stabilitate din toate punctele de vedere. Poate ar fi bine ca Melero să fie cel care va pune bazele la Dinamo în următorii ani. Lucrurile s-au împotmolit un pic, din ce am văzut. Din ce am vorbit cu el acum câteva săptămâni, mi-au spus că sunt nişte investitori interesaţi, nu el personal (n.r. Melero)”, a declarat Contra pentru GSP. 
 
Dinamoviştii au ajuns la limita răbdării. Situaţia e alarmantă, după ce jucătorii lui Dinamo nu s-au prezentat la amicalul cu FC Voluntari, pe care trebuiau să-l joace sămbătă. Se pare, totuşi, că jucătorii şi conducerea s-au împăcat, după ce Bogdan Bălănescu, oficial în Ştefan cel Mare, a promit că fotbaliştii îşi vor primi restanţele financiare.

 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare