Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra a oferit ultimele detalii despre spaniolii care vor să cumpere Dinamo. Pasul important făcut la negocierile cu Ionuţ Negoiţă

Cosmin Contra a oferit ultimele detalii despre spaniolii care vor să cumpere Dinamo. Pasul important făcut la negocierile cu Ionuţ Negoiţă

Dinamo București

Comentarii

Spaniolii lui Juan Melero Marin au virat deja primele sume de bani pentru a cumpăra partea de club a lui Ionuţ Negoiţă. Acum, fostul selecţioner, Cosmin Contra, a oferit ultimele detalii despre vânzarea clubului Dinamo.

Spaniolii, decisi să cumpere acţiuni la Dinamo

Cosmin Contra a susţinut că spaniolii lui Juan Melero Marin au virat o parte din suma care reprezintă garanţia cerută de Ionuţ Negoiţă, pentru a-şi ceda acţiunile. De asemenea, reprezentanţii spaniolilor au şi vizitat România, pentru se convinge în privinţa tranzacţiei. 

"Mă cunosc cu cel care intermediază. Am înţeles că au virat 100.000 de euro şi zilele următoare urmează să mai intre 400.000 de euro. Deci intenţie mai mare de a cumpăra Dinamo nu cred că există. Să cumperi un club ca Dinamo nu se întâmplă în câteva zile. Din ce ştiu, lucrurile sunt atât de încete pentru că nu e uşor să cumperi un club ca Dinamo, sunt multe necunoscute. Dacă acei 400.000 de euro intră în zilele următoare, intenţiile înseamnă că sunt cât se poate de serioase",  a declarat fostul antrenor din "Ştefan cel Mare" pentru Pro X. 

"Dinamo să se bată din nou la titlu, să meargă în cupele europene"

"Din ce am înţeles, din cauza acestei pandemii şi neputând nimeni din anturajul acestui investitor să vină în Bucureşti, au desemenat pe cineva din România să meargă să vadă tot ceea ce înseamnă Dinamo, să vadă baza Săftica şi să ştie în ce se bagă. Eu m-aş bucura enorm ca un investitor să ajungă la Dinamo, să înceapă de la zero, echipa să se salveze anul ăsta şi anul viitor să înceapă de la zero. Să se reorganizeze Dinamo, să se bată din nou la titlu, să meargă în cupele europene. Ăsta trebuie să fie obiectivul în viitorul apropiat", a mai spus Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare