Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra a răbufnit după a patra înfrângere la rând: "Mi-e ruşine că port sigla. O ruşine de echipă!". I-a atacat pe jucătorii lui Dinamo

Cosmin Contra a răbufnit după a patra înfrângere la rând: "Mi-e ruşine că port sigla. O ruşine de echipă!". I-a atacat pe jucătorii lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a avut un discurs dur, după ce "câinii" au înregistrat a patra înfrângere la rând în Liga 1.

VIDEO | Sepsi - Dinamo 2-0 (Achahbar 29, I. Fulop 77)

Cosmin Contra a pierdut duelul cu Sepsi cu 2-0, iar la final antrenorul s-a îndreptat împotriva jucătorilor săi. Tehnicianul a transmis că îi este ruşine şi că va se gândeşte sp introducă jucătorii tineri la următoarele partide:

"Vreau să le cer scuze suporterilor dinamovişti. Mi-e ruşine că port sigla asta. Sunt antrenorul echipei. E inexplicabil ce s-a întâmplat în seara asta. Ştiam că e o echipă în formă. Nu mă aşteptam la felul cum au arătat jucătorii. Fără cuvinte... Nu găsesc nimic pozitiv. O ruşine de echipă! Adapatarea nu ar trebui să fie o problemă. Arătăm mai rău acum decât ar fi trebuit să arătăm. Trebuia să arătăm mai bine. Nu-mi găsesc cuvintele. Îmi cer scuze. Altceva nu pot face. 

Jucătorii se antrenează foarte bine şi e meciul în care am arătat cel mai prost de când au venit jucătorii noi. Nicio şansă nu am avut azi, pentru că ne-au dominat din toate punctele de vedere. Nu am avut personalitate, ne-a fost frică. Să nu faci o preluare, să pierzi mingi în jumătatea proprie, să nu câştigi un duel şi e un semnal de alarmă pentru mine. Prefer să joc cu tineri, decât să bag jucătorii cu experienţă şi să nu aibă personalitatea să joace fotbal. 

Am început bine meciul. Am avut şi prima ocazie a meciului, după care a fost golul lor. Dar nu am avut nici reacţie, nici personalitate. În primele 15 minute am făcut ce am lucrat la antrenamente. E inexplicabil la asemenea jucători care vin din campionate puternice Nu-mi găsesc cuvintele", a declarat Cosmin Contra, după partida cu Sepsi.  

Cosmin Contra, despre Dinamo: "Nu s-au liniştit apele. Lucrurile sunt foarte neliniştite"

"Salariile nu joacă, din păcate. Dacă jucau salariile, eram în primele trei echipe din România. Trebuiau să arate ca la meciul cu FCSB, Botoşani... Asta trebuie să facă. Nu joacă salariile. Acum, din păcate, am intrat într-o... Nu s-au liniştit apele. Lucrurile sunt foarte neliniştite, peste tot. 

Sunt la dispoziţia conducerii pentru orice vor decide să facă. Eu încerc să găsesc soluţii şi încerc să schimb faţa echipei din seara asta", a mai spus "Guriţă".  

Afla mai multe despre: cosmin contradinamosepsi dinamo 

viewscnt
Articole similare