Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra a răbufnit după ultima aventură la Dinamo: ”N-am mai trăit aşa ceva. Experienţele din România se termină cu acest proiect”

Cosmin Contra a răbufnit după ultima aventură la Dinamo: ”N-am mai trăit aşa ceva. Experienţele din România se termină cu acest proiect”

Superliga

Comentarii

Cosmin Contra a reacţionat după ce s-a anunţat ca pleacă de la Dinamo şi spune că se simte foarte dezamăgit după ultima experienţă în Ştefan cel Mare. Potrivit informaţiilor Telekom Sport, Cosmin Contra va pleca de la Dinamo după meciul cu Viitorul, din Cupa României, programat sâmbătă, de la 20:45, în direct la Telekom Sport.

Venirea lui Cosmin Contra la Dinamo le-a oferit suporterilor încrederea că noii patroni au intenţii serioase. Însă lucrurile au mers într-o direcţie greşită şi Dinamo a ajuns într-un dezastru financiar. Contra spune că s-a simţit şi el păcălit şi s-a declarat dezamăgit de Pablo Cortacero&Co.

Reacţia lui Cosmin Contra după ce s-a anunţat că va pleca de la Dinamo

Telekomsport.ro a publicat vineri informaţia că antrenorul Cosmin Contra şi preparatorul fizic Javi Reyes şi-au luat deja biletele spre Spania şi vor pleca după meciul cu Viitorul, din Cupa României. Fostul selecţioner spune că a trăit o mare dezamăgire la Dinamo şi regretă că a avut încredere în noii patroni ai lui Dinamo. Contra a anunţat că Dinamo ar putea fi ultima echipă din România pe care o antrenează.

”Nu doresc niciunui antrenor să trăiască experienţa pe care o trăiesc eu, în momentul de faţă, la Dinamo. Nu am mai trăit aşa ceva, dar sunt tânăr. Probabil voi mai trăi...sau nu. Depinde dacă voi mai antrena. Mental, m-a îmbătrânit foarte mult experienţa aceasta. Energia nu poate să mi-o ia nimeni, pentru că întotdeauna voi avea energie. Am avut-o atât ca jucător şi o voi avea şi ca antrenor. Poate mi-a luat un pic din plăcerea aia cu care veneam, zi de zi, la antrenamente. Din punctul meu de vedere, experienţele din România se termină cu acest proiect", a declarat Cosmin Contra pentru as.ro.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare