Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra a tunat şi la conferinţa de presă! "Asta e tot ce are mai bun Dinamo". Jucătorii au fost ameninţaţi

Cosmin Contra a tunat şi la conferinţa de presă! "Asta e tot ce are mai bun Dinamo". Jucătorii au fost ameninţaţi
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, şi-a trezit fotbaliştii la realitate, după ce "câinii" au pierdut meciul cu Chindia Tâgovişte, scor 1-0.

VIDEO | Chindia - Dinamo 1-0 (Florea 45+2)

Dinamo a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în etapa a doua a Ligii I. Acesta a fost primul meci pentru antrenorul Cosmin Contra de la preluarea echipei dinamoviste.

"Nu a mers nimic azi. Jucătorii trebuie să se trezeasacă, să-şi dea seama că sunt la Dinamo şi nu sunt la altă echipă. Avem mult de muncă şi cei care nu vor dori să schimbe Dinamo în bine vor fi înlăturaţi, vor pleca de la echipă şi vom face o echipă cu jucători care îşi doresc să facă mai mult şi să dea mai mult pe teren", a declarat, furios, Cosmin Contra, în cadrul unei conferinţe de presă.  

Fanii dinamovişti au venit la Ploieşti, deşi nu au avut voie să intre pe stadion, iar Cosmin Contra le-a bătut obrazul fotbaliştilor şi a amintit de rezultatele înregistrate în ultimii ani: 

"Da, sunt geniali (n.r. - suporterii), sunt poate tot ce are mai bun Dinamo în momentul de faţă şi dacă jucătorii nu înţeleg că pentru suporterii ăştia merită tot efortul şi tot sacrificiul ca rezultatele să vină la Dinamo, atunci avem o mare problemă. Nu ne ridicăm şi nu ne-am ridicat, aici mă consider şi eu vinovat, nu ne-am ridicat în ultimii trei ani de zile la înălţimea suporterilor. Avem o datorie morală faţă de ei şi sper ca jucătorii să înţeleagă lucrul acesta şi cei care nu vor înţelege lucrul ăsta vor pleca de la echipă", a mai spus antrenorul lui Dinamo. 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamosuporteri dinamo 

viewscnt
Articole similare