Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra a uitat de conflictul cu Dinamo: ”Aş fi extraordinar de fericit dacă ar câştiga Cupa României”. Ce spune despre DDB

Cosmin Contra a uitat de conflictul cu Dinamo: ”Aş fi extraordinar de fericit dacă ar câştiga Cupa României”. Ce spune despre DDB
Comentarii

Cosmin Contra a discutat recent despre situaţia inconfortabilă în care se află Dinamo. Fostul antrenor din Ştefan cel Mare a vorbit despre problemele apărute din conducerea clubului de către DDB şi a dezvăluit că doreşte ca formaţia să îşi revină.

În ciuda faptului că plecarea lui Contra din Ştefan cel Mare a ieşit cu scandal, antrenorul încă are un loc special în suflet pentru Dinamo. Fostul selecţioner depusese memoriu împotriva echipei, din pricina salarilor neplătite, însă, între timp, acesta a renunţat la o parte din bani, iar relalţia dintre cele două părţi şi-a revenit.

Acum, Cosmin Contra a dezvăluit că doreşte ca echipa să îşi revină şi că doreşte ca aceasta să ridice Cupa României la sfârşitul sezonului. Însă, fostul fundaş dreapta a afirmat că, în ciuda binelui făcut de aceştia, DDB-ul nu poate conduce clubul pe o perioadă îndelungată de timp.

”Guriţă” este de părere că un investitor serios este necesar, iar că obţinerea unui trofeu la finalul stagiunii ar fi un mod un de a îl atrage.

Ce spune Contra despre DDB

”Iniţiativa DDB este excepţională, dar nu rezolvă problemele pe termen lung. Dinamo e un club mare, trebuie să găsească pe cineva care să sponsorizeze, să vină un investitor. Până la urmă suporterii ţin echipa, dar nu poţi face performanţă. Felicit DDB-ul pentru modul în care au gestionat acest lucru, nu doar pe ei, ci şi pe acei oameni care cotizează şi cumpără bilet online.

Ei sunt sufletul acestei echipe, au o masă socială extraordinară, care a făcut ca echipa să ia licenţa. Îmi doresc că Gigi Mulţescu să fie capabil să salveze echipa, eu sunt singur că va reuşi asta. De asemenea, aş fi extraordinar de fericit dacă ar câştiga Cupa României şi ar fi o speranţă ca cineva cu bani să vină”, a declarat Contra, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: dinamo bucureşticosmin contraddbcupa româniei 

viewscnt
Articole similare