Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra a vorbit cu Ştefan Radu: „Eu l-am sfătuit să facă asta!”. Ce i-a zis despre un transfer la Inter

Cosmin Contra a vorbit cu Ştefan Radu: „Eu l-am sfătuit să facă asta!”. Ce i-a zis despre un transfer la Inter

Serie A

Comentarii

Presa italiană scrie, luni, că fundaşul Ştefan Radu este foarte aproape de a semna contractul cu campioana Italiei, Inter Milano.

Jucătorul român de 34 de ani este la final de contract cu Lazio, gruparea care nu mai doreşte prelungirea înţelegerii jucătorului cu cele mai multe meciuri în tricoul echipei din capitala Italiei.

Cosmin Contra, fostul mare jucător, a vorbit despre Ştefan Radu şi a mărturisit ce sfat a avut pentru fundaşul lui Lazio.

„Eu l-am sfătuit să rămână la Lazio dacă poate, dacă şi-l doreşte Lazio. Asta zicea şi el, aşteaptă şi el oferta şi chiar dacă e cu mai puţini bani...avea şi alte oferte foarte bune, dar aşteaptă oferta de la Lazio, dacă n-a venit..  Oricum sigur va avea oferte Radu Ştefan pentru că a dem că e un jucător extraordinar pentru Serie A şi să avem un jucător în istoria unei echipe ca Lazio e o mândrie. Inter ar fi o alegere bună, probabil că da!”, a declarat Cosmin Contra, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

  • 412 meciuri are Radu în tricoul lui Lazio. La echipa din Serie A, românul a marcat 8 goluri şi a oferit 21 de pase decisive

Fotbalistul român a cucerit şase trofee în cei 13 ani petrecuţi la Lazio. De trei ori a ridicat Ştefan Radu Cupa Italiei (2008-2009, 2012-2013 şi 2018-2019) şi de alte trei ori Supercupa Italiei (2009, 2017 şi 2019), în timp ce, la Dinamo, are alte trei trofee, titlul (2007), Cupa şi Supercupa României (2005).

Afla mai multe despre: cosmin contrastefan radulaziointer 

viewscnt
Articole similare