Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra a vorbit despre posibila sa demitere de la Dinamo: "Rezultatele ţin un antrenor în funcţie, aşa că urmează o finală pentru mine"

Cosmin Contra a vorbit despre posibila sa demitere de la Dinamo: "Rezultatele ţin un antrenor în funcţie, aşa că urmează o finală pentru mine"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut şi meciul cu Universitatea Craiova, iar acum a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga I.

Şase meciuri a strâns Cosmin Contra de la revenirea sa pe banca lui Dinamo, însă palmaresul antrenorului nu este tocmai la nivelul aşteptărilor noilor conducători din Ştefan cel Mare. O victorie, o remiză şi patru înfrângeri are Contra la Dinamo, iar la conferinţa de presă susţinută după meciul cu Universitatea Craiova, antrenorul a recunoscut că este aproape de o eventuală demitere.

"Pentru mine meciul cu Sepsi, e o adevărată finală şi o să-l pregătesc exact cum trebuie, e necesară o victorie ca să ne liniştim din toate punctele de vedere, să urcăm în clasament, dacă nu... Rezultatele sunt cele mai ţin antrenorul în funcţie.

Din păcate, în 6 meciuri, am doar o victorie şi un rezultat de egalitate, foarte puţin şi dacă nu începem să câştigăm va fi o problemă foarte mare. Presiunea va deveni din ce în ce mai mare, am adus jucători foarte buni, care ar trebui să aducă rezultate, din păcate n-am reuşit lucrul acesta în ultimele 3 meciuri. Ar trebui să ne trezim toţi, eu primul, apoi să mergem la Sepsi, o echipă în formă maximă şi să arătăm mai bine decât am arătat în acest meci.

Nu ştiu dacă există răbdare, acestea sunt riscurile meseriei şi o ştiu foarte bine! Rezultatele te ţin în funcţie, totul face parte din acest joc şi dacă nu vom câştiga foarte repede, normal că există posibilitatea ca oamenii din conducere să se gândească la o schimbare, pentru că primul care cade e antrenorul" , a declarat Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare