Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra acuză jocul murdar făcut de Mihai Stoica în FCSB - Dinamo 3-2: "Nu înţeleg de ce se întâmplă asta". Antrenorul dinamovist, revoltat la final

Cosmin Contra acuză jocul murdar făcut de Mihai Stoica în FCSB - Dinamo 3-2: "Nu înţeleg de ce se întâmplă asta". Antrenorul dinamovist, revoltat la final

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a avut o intervenţie - maraton la finalul partidei pierdute de Dinamo cu FCSB, scor 3-2.

Cosmin Contra, deranjat de Mihai Stoica după FCSB - Dinamo 3-2

Presiunea pusă de Mihai Stoica din tribunele Arenei Naţionale asupra arbitrului Radu Petrescu l-a deranjat pe Cosmin Contra: "Nu a fost niciun conflict (n.r. - cu Mihai Stoica). Nu, nimic, nu, nu. Vreţi să vorbim despre meci? A fost un meci de fotbal. Nervi din partea noastră nu au fost. Nu ştiu de ce au fost nervi din partea opusă. Presiune, ţipete. Nu înţeleg de ce se întâmplă, atunci când jucăm fotbal. Spectacolul ar fi primat în faţa plângerilor din primul minut până în minutul 90. Nu există nimic. Dacă din minutul 1 ne ridicăm din tribună şi spunem că facem, că nu ştiu ce şi nu lăsăm arbitrul să-şi facă treaba... Presiunea pus şi-a spus cvntul asupra arbitrului.

Am făcut cadou două goluri, dar băieţii au făcut o treabă bună, dar după Dinamo a controlat meciul. Am revenit de la 2-0, am avut ocazia să facem 3-2. Păcat că munca unor jucători e ştirbită de o greşeală neintenţionată. Când arbitrul de centru a dat lovitură de poartă, iar turşierul a dat penalty", a declarat Cosmin Contra. 

Cosmin Contra, mulţumit de elevii săi după înfrângerea cu Dinamo

"Eu sunt mulţumit de jocul echipei. După 2-0 am dominat echipa Stelei. Trebuie să ne pregătim şi mai bine, iar peste două săptămâni vine liderul şi jucăm cu el. Cred că victoria noastră era cea mai echitabilă. Am mai zis. Sunt sigur că nu au stat în aceste zile cu COVID. Sunt sigur că au făcut antrenamente, pot face antrenamente pe bandă şi alte lucruri ca să te antrenezi. La început de joc, au avut agresivitate, au profitat de greşelile noastre. Sunt fericit şi e păcat că se ştirbeşte munca unor jucători. 

La 2-0 trebuia să reacţionez şi l-am băgat pe Sorescu, iar echipa a funcţionat mai bine. Sunt foarte supătat când primesc goluri din fază fixă, mai ales când ai marcaj om la om. Asta înseamnă că nu eţti concentrat. Dar şi la primul gol a greşit Janusz Gol. Trebuie să îmbunătăţim lucrurile astea", a mai spus antrenorul lui Dinamo.  

Cosmin Contra, despre transferi şi salariile restante de la Dinamo

"Cred că... Vedem ce se mai întâmplă, dar după venirea lui Anton şi a lui Magaye Gueye cred că suntem acoperiţi. Dacă mai apare ceva, vom vedea. În principiu, ăsta cred că e lotul lui Dinamo pentru acest an. 

Dacă nu a fost convocat niciun jucător de la noi şi de la FCSB, probabil că nu merităm. Dacă vom munci mai bine, probabil că vor fi. Îi urez baftă lui Mirel Rădoi, baftă naţionalei şi staff-ului, pentru că ştiu că depun o muncă grea acolo. Vreau să felicit şi CFR Cluj, une exemplu de urmat.

Eu cred că vor veni şi banii. Am înţeles că se va face şi o mărire de capital. Mă deranjează că se vorbeşte despre bani, despre datorii la Dinamo. Dacă faceţi o anchetă în Liga 1, sunt mai multe. Nu mi se pare corect să scoatem doar despre Dinamo sau să punem o presiune care nu e necesară, când mai multe echipe au datorii.  Salariile vor ajunge la zi şi vom începe să contruim. Lucrurile sunt lămurite despre salarii. Ar trebui să vorbim mai mult despre fotbal, despre ce ar trebui să facem când ajungem în cupele europene, despre ce ar trebui să-i învăţăm pe jucători. 

Le cer iertare fanilor că nu le-am putut oferi o victorie în această seară. Din păcate, sper să le putem face un cadou la următorul meci", a încheiat Cosmin Contra.  

VIDEO | FCSB - Dinamo 3-2 (Tănase 8, 76-pen, Cristea 17 / Valle 26-pen, Cristea 42 ag)

Afla mai multe despre: cosmin contradinamofcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare