Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, antrenor în Spania! A fost anunţat clubul. Îşi îndeplineşte visul după ce a părăsit Dinamo Bucureşti

Cosmin Contra, antrenor în Spania! A fost anunţat clubul. Îşi îndeplineşte visul după ce a părăsit Dinamo Bucureşti

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra (45 de ani) poate reveni pe banca tehnică la câteva luni de la despărţirea de Dinamo Bucureşti. Fostul selecţioner al României e dorit în Spania de un club aflat în dificultate şi care e pregătit să-şi schimbe antrenorul.

Antrenorul e liber de contract, după despărţirea de Dinamo, iar în ultimele luni a fost observator tehnic UEFA. Cosmin Contra a participat la mai multe meciuri din Champions League. 

Cosmin Contra poate antrena în Spania şi să-şi îndeplinească visul. Ce club îl doreşte

Cosmin Contra e legat de Spania, acolo unde a jucat cu succes la Alaves, Atletico Madrid şi Getafe. De altfel, antrenorul s-a îndreptat către Spania, după plecarea de la Dinamo Bucureşti. 

În perioada următoare, Cosmin Contra şi-ar putea trece al patrulea club din Spania în CV, în cariera de antrenor, după ce le-a mai antrenat pe Fuenlabrada, Getafe şi Alcorcon. 

Conform Marca, fostul selecţioner al naţionalei României este dorit de UD Logrones, din Segunda Division, a doua ligă a Spaniei. Sursa citată susţine că Logrones, care se află într-o situaţie grea în clasament, este în căutarea unui nou antrenor, care să-l înlocuiască pe Sergio Rodríguez. 

Directorul sportiv al clubului iberic a început să caute un nou antrenor şi să se intereseze de posibilii candidaţi. Pe această listă se află şi Cosmin Contra, care e liber de contract din decembrie 2020. 

"Enrique Martin a anunţat că e pregătit să preia echipa. Fostul fotbalist al lui Lorgones, Juanjo Maqueda (n.r. - fost secund la FC Vaslui), e o opţiune. Cosmin Contra şi Nano Rivas sunt pe lista clubului", a anunţat Marca. 

O schimbare de antrenor la Logrones e iminentă. Conducerea clubului e nemulţumită de parcursul echipei, iar actualul tehnician nu pare că are o soluţie pentru a redresa echipa: "Mi-e teamă că echipa nu va ieşi din această zonă. Sunt îngrijorat din această cauză. Nimeni nu e de neînlocuit şi UD Logrones e mai presus", a anunţat antrenorul Sergio Rodríguez. 

Logrones, clubul care-l doreşte pe Cosmin Contra, e pe locul 16 în Segunda Division, cu 31 de puncte, la două puncte de locurile retrogradabile. 

Cosmin Contra a făcut pace cu Dinamo Bucureşti

Fostul antrenor al tricolorilor a început cu mari speranţa acest sezon. Cosmin Contra a crezut în proiectul propus de Pablo Cortacero la Dinamo Bucureşti, dar a plecat dezamăgit. Mai mult, "câinii" au rămas cu restanţe financiare faţă de el. Situaţia s-a rezolvat în urmă cu o săptămână. 

Potrivit informaţiilor obţinute de Telekom Sport, Contra a primit un salariu şi banii pe care i-a cheltuit din buzunarul propriu pentru materiale pe care le-a folosit la anternamente, medicaţie şi vitaminizare.

Dintre toţi antrenorii de pe lista clubului din Spania, Cosmin Contra pare a fi varianta cea mai potrivită pentru Logrones. Antrenorul are experienţă în Spania atât ca jucător, cât şi ca antrenor, a condus, printre altele, Getafe şi naţionala României şi e singurul care a câştigat trofee ca antrenor. 

 

Afla mai multe despre: cosmin contracosmin contra dinamocosmin contra spaniacosmin contra antrenor spaniacosmin contra logronesdinamo bucuresticosmin contra bani dinamo 

viewscnt
Articole similare