Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, anunţ OFICIAL despre revenirea lui Budescu la echipa naţională. Care e situaţia lui Alibec

Cosmin Contra, anunţ OFICIAL despre revenirea lui Budescu la echipa naţională. Care e situaţia lui Alibec
Comentarii

Mai bine de un an a trecut de la ultima prezenţă a lui Constantin Budescu la echipa naţională. Situaţia mijlocaşului s-ar putea schimba însă în această toamnă. Fotbalistul Astrei a primit asigurări că este în vederile selecţionerului, chiar de la Cosmin Contra.

Revenit în Liga 1 în acest sezon, Constantin Budescu s-a impus imediat la Astra. Mijlocaşul are două goluri marcate în cele patru meciuri disputate până acum.

Pentru dubla cu Insulele Feroe şi Norvegia, Budescu mai are însă de tras pentru a îşi asigura revenirea la echipa naţională a României. 

"Nu putem să luăm un jucător doar pentru evoluţia unui singur meci. Trebuie văzută evoluţia lui după mai multe etape. Trebuie să aibă un parcurs mai îndelungat cu evoluţii bune. Prin calităţile lui el este un jucător care mereu este în vederile noastre", a declarat Cosmin Contra la PRO X. 

Alibec a fost la un pas să joace cu Spania: "Atât i-am cerut"

Budescu nu este singurul fotbalist al Astrei care este în vederile lui Cosmin Contra. Primul care a avut şansa în acest an să se regăsească printre tricolori a fost Denis Alibec. În cazul atacantului au trecut doi ani şi jumătate de la ultima prezenţă la echipa naţională.

"Mai e şi Tamaş de la Astra, un Alibec, toţi pot fi soluţii pentru echipa naţională. Cu Alibec am vorbit după meciul cu FCSB şi singurul lucru pe care i l-am transmis a fost că îmi doresc să nu se accidenteze. Din păcate, exact asta s-a întâmplat cu 10 zile înainte să anunţ lotul", a completat selecţionerul României.

Afla mai multe despre: budescuromaniacontranationalaalibectamas 

viewscnt
Articole similare