Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra aşteaptă telefonul conducerii pentru a pleca, într-un moment în care Dinamo şi-a revenit: "Am fost naiv şi am crezut în acest om"

Cosmin Contra aşteaptă telefonul conducerii pentru a pleca, într-un moment în care Dinamo şi-a revenit: "Am fost naiv şi am crezut în acest om"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a oferit o primă reacţie, după ce echipa a câştigat cu Viitorul, în 16-imile Cupei României.

VIDEO | Dinamo - Viitorul 3-0 (Fabbrini 11, 89 Sorescu 14)

Cosmin Contra a reuşit să stopeze seria de înfrângeri la Dinamo. "Câinii" au remizat, scor 1-1, cu Astra, şi au câştigat cu 3-0 în Liga 1. Sâmbătă, Dinamo a câştigat la scor de neprezentare şi cu Viitorul, în Cupa României:

"Era o chestiune de timp până când să înceapă lucrurile să funcţioneze. În multe meciuri am avut ocazii ca şi azi. Diferenţa e că azi am câştigat şi că am primit goluri uşor. Îmi felicit jucătorii. În situaţia asta să câştigi de maniera de care am câştigat... Le mulţumesc pentru ce au făcut. Mă bucur pentru ei, pentru că ştiu că le e greu să vină să se antreneze, să vină să joace, dar uite că dau dovada de caracter. 

Eu cred că am fost agresivi, nu ne-am oprit la 2-0. Chiar dacă am avut un moment, în a doua repriză, când am pierdut mijlocul terenului şi le-am permis să ne pună în dificultate, cred că a fost o victorie meritată. E extraordinar că e al doilea meci consecutiv în care nu primim gol. Jucăm pentru suporteri. Au venit aseară la antrenament să discute cu băieţii şi contează. Contează să-i motiveze în situaţia asta grea", a declarat Cosmin Contra.  

Cosmin Contra nu a renunţat la plecarea de la Dinamo. Antrenorul îşi doreşte salariile restante, pentru a semna rezilierea amiabilă a contractului: "Din punctul meu de vedere, mereu e o cale de înţelegere, chiar dacă voi pleca. Niciodată nu e prea târziu să se înţeleagă două părţi. Dar ce am trăit eu în trei luni nu doresc niciunui antrenor. Am fost naiv şi am crezut în acest om. Îmi doresc să se întâmple ce s-a promis, dar nu vreau să plec de aici după 97 de zile în care nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii. Mereu există cale de înţelegere. 

Mâine vom avea o pauză. Vom vedea ce se va întâmpla. În principiu programăm antrenamentul pentru luni dimineaţă. Directorul sportiv e aici pe hol şi, dacă are ceva să-mi transmită, îl aştept, nu e niciun fel de problemă", a mai spus antrenorul lui Dinamo. 

 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamocosmin contra dinamo 

viewscnt
Articole similare