Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra bagă spaima în CFR, Craiova şi FCSB: ”Pablo vrea să transforme Dinamo într-un club de nivelul La Liga!”

Cosmin Contra bagă spaima în CFR, Craiova şi FCSB: ”Pablo vrea să transforme Dinamo într-un club de nivelul La Liga!”

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra a oferit prima sa declaraţie oficială de la revenirea pe banca lui Dinamo.

Tehnicianul a anunţat care sunt obiectivele pe care şi le-a propus la Dinamo şi şi-a exprimat mulţumirea faţă de sprijinul oferit de noua conducere spaniolă şi de fanii din proiectul ”Doar Dinamo Bucureşti”.

”Mulţumesc Pablo, răspunderea este foarte mare, dar am mare încredere în acest proiect. Am spus că voi reveni la Dinamo dacă e un proiect solid şi asta implică multe. Sprijinul lui Pablo, al acţionarilor din "DDB", care au făcut deja o treabă extraordinară, toate acestea vrem să ne ajute să schimbăm lucrurile.

Vrem să jucăm în play-off pentru ca Dinamo să fie din nou o candidată serioasă la titlu. Vreau să transform această echipă într-o echipă câştigătoare, căutăm jucători şi aş vrea ca într-o lună de zile să arătăm adevărata faţa a echipei Dinamo. Sunt fericit că am revenit şi sper ca acest proiect să aducă bucurie fanilor.”, a declarat Cosmin Contra.

Antrenorul susţine că Pablo Cortacero îşi propune să o transforme pe Dinamo într-o echipă de nivelul La Liga din punctul de vedere al structurii şi al managementului. Contra a avut, de asemenea, numai cuvinte de laudă la adresa predecesorilor săi, Adi Mihalcea şi Gigi Mulţescu.

”Ca structură, ca management, ca intenţii, organizare, Pablo vrea să transforme Dinamo într-un club de nivelul primei ligi din Spania. Clubul este într-o situaţie mai grea, vine după doi ani grei, din toate punctele de vedere. Oamenii care au ajutat acest club în ultimii ani, inclusiv domnul Mulţescu, sau Adi Mihalcea, trebuie felicitaţi. Trebuie să încercăm toţi să facem în aşa fel încât Dinamo să nu mai ajungă în această situaţie. Am garanţia că fiind Pablo aici, lucrurile vor merge bine.”, a completat noul antrenor al ”câinilor”.

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare