Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra cheamă de urgenţă doi jucători la naţională. Prima reacţie după victoria din Feroe

Cosmin Contra cheamă de urgenţă doi jucători la naţională. Prima reacţie după victoria din Feroe

Fotbal

Comentarii

Reprezentativa României a învins, sâmbătă, la Torshavn, cu scorul de 3-0 (0-0), selecţionata Insulelor Feroe, într-un meci din etapa a şaptea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Tricolorii au marcat în ultimele 20 de minute.

"Sunt trei puncte meritate, am dominat tot meciul. Avem probleme în a crea ceva în faţa unei echipe care se baricadează în apărare. Şi Florin Andone a avut o ocazie mare şi putea să marcheze. Ce dacă au avut ei cea mai mare ocazie a primei reprize? Felicit baieţii pentru că nu a fost un meci uşor.

Am incercat să-i fac să fie lucizi, le-am spus la pauză că sigur vor cădea din punct de vedere fizic. Le-am spus să fie calmi şi asta au făcut. Probabil că Chiricheş are ruptură şi vor trebui să vină doi jucători în cantonament. Probabil, cei care au mai fost: Cristea de la FCSB şi Burcă de la CFR. Keşeru are probabil o contractură. Sper să câştigăm cu Norvegia şi Suedia. Dacă se pregătesc cum s-au pregptit spptpmâna asta, putem câştiga", a declarat Contra pentru ProTV.

Vlad Chiricheş s-a accidentat în minutul 38 al partidei cu Insulele Feroe

Căpitanul primei reprezentative nu a mai putut continua partida după ce s-a întins după o minge şi a resimţit dureri. Acesta a fost înlocuit de fundaşul lui MOL Vidi, Adrian Rus. 

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare