Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, cuvinte superbe despre viitorul adversar: "Îmi place din ce în ce mai mult această echipă. Joacă fotbal total"

Cosmin Contra, cuvinte superbe despre viitorul adversar: "Îmi place din ce în ce mai mult această echipă. Joacă fotbal total"
Comentarii

Liga I revine la finalul acestei săptămâni, după pauza prilejuită de meciurile echipei naţionale, iar Dinamo joacă vineri, pe propriul teren, cu FC Botoşani.

Cosmin Contra a pierdut primul său meci oficial disputat de la revenirea pe banca lui Dinamo, scor 0-1, pe terenul Chindiei Târgovişte, iar acum "câinii" vor avea o misiune mult mai dificilă.

Vineri, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1, Dinamo va juca pe propriul teren cu FC Botoşani, echipă care încă evoluează în preliminariile Europa League.

"Urmează un meci important, întâlnim o echipă cu un fotbal total, o echipă care joacă în Europa League, o echipă care e favorită pentru acest meci.

Mie îmi place foarte mult această echipă, la fiecare meci pe care îl urmăresc, îmi place din ce în ce mai mult FC Botoşani. Merită toate felicitările Croitoru pentru felul în care arată echipa.

Jucăm pe Dinamo, ne întoarcem acasă şi încercăm să arătăm mai bine, atât fizic, cât şi din punct de vedere tactic. Sperăm să ne ridicăm la nivelul celor de la FC Botoşani" , a spus Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare