Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra despre noul număr 10 al naţionalei: ”Sper să-i dea energie!” De ce meciul din Feroe este unul periculos

Cosmin Contra despre noul număr 10 al naţionalei: ”Sper să-i dea energie!” De ce meciul din Feroe este unul periculos

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Cosmin Contra a susţinut în Feroe conferinţa de presă oficială înaintea partidei cu echipa reprezentativă a ţării gazdă.


Printre altele, Contra a vorbit şi despre noul număr 10 al Naţionalei, Ianis Hagi: ”Sper ca numărul 10 să-i dea energie lui Ianis şi, dacă mâine va juca, să facă un meci bun. El este un fotbalist talentat, a făcut paşi importanţi în cariera lui. A avut un sezon şi jumătate bun anul trecut, apoi a plecat în Belgia, iar după câteva probleme de adaptare a arătat că-şi poate face loc între titulari”

”Suntem o mare familie!”

Contra a urmărit cu atenţie meciul echipei naţionale U21 a României şi a vorbit la conferinţa de presă de legătura strânsă cu selecţionerii de la tineret: ”Nu am răguşit la meciul echipei U21. Suntem o familie şi ceea ce simt eu  este că avem o relaţie extraordinară. Am avut-o şi cu Isăilă, o am şi cu Mirel Rădoi” a spus Contra.

Selecţionerul echipei naţionale a evitat cu eleganţă să vorbească prea mult despre partida cu Norvegia, explicând că toată atenţia sa este canalizată acum pe următorul meci, cel cu Insulele Feroe: ”Nu ne ajută că ne-au închis stadionul pentru meciul cu Norvegia, dar asta este. Sperăm ca pe viitor aceste lucruri să nu se mai întâmple şi suporterii să poată fi alături de echipa naţională. Le mulţumesc acestor copii pentru ajutorul pe care ni-l oferă, dar momentan mă gândesc la meciul de mâine cu Feroe. Apoi o să vorbim mai multe şi despre acest subiect. Am lucrat în această săptămână pentru meciul din Feroe, dar fiind vorba despre o echipă nordică, toate antrenamentele efectuate sunt şi pentru marţi, pentru că sunt două echipe nordice, cu acelaşi stil de joc. Voi încerca să aleg cel mai bun 11 pe care îl avem la dispoziţie în momentul de faţă. Nu mă gândesc încă la meciul cu Norvegia, ci la cel de mâine” a mai spus Contra.

Înaintea partidei de sâmbătă, fotbaliştii feroezi s-au declarat optimişti pentru duelul cu România: ”V-am zis că au demonstrat că pot pune probleme oricărui adversar pe teren propriu. Important este să avem atitudine şi mentalitate bună. Dacă vom avea o mentalitate sănătoasă vom câştiga toate cele trei puncte. Ultimele noastre experienţe pe un teren artificial nu au fost foarte bune şi de aceea poate că gazdele au mai mult optimism” a încheiat Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: cosmin contraechipa naţională 

viewscnt
Articole similare