Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra despre Supercupa Europei: ”Atletico a fost echipa net superioară!”

Cosmin Contra despre Supercupa Europei: ”Atletico a fost echipa net superioară!”
Comentarii

Selecţionerul României, Cosmin Contra a comentat la Telekom Sport Supercupa Europei şi deznodământul ei.

Contra îşi recunoaşte ataşamentul faţă de Atletico şi explică unde au făcut elevii lui Cholo Simeone diferenţa: ”Ma leagă multe de această echipă. Am fost şi acum la antrenamentele lor, am vorbit cu cei de acolo, cu staff-ul, cu unii jucători. Cred că inspiraţia jucătorilor lui Simeone pe faza ofensivă a făcut diferenţa. M-au surprins puţin pentru că Atletico e genul de echipă care după ce marchează primul gol, încearcă să apere rezultatul cu toate forţele pe care le au. Dar, după ce Real Madrid a făcut 2-1, am văzut un Atletico capabil să revină, o echipă cu caracter, iar faptul că au câştigat cu 4-2 a fost cel mai pozitiv lucru. Cred că anul acesta vor arăta altfel!” a explicat selecţionerul României.

Cosmin Contra este de părere că la final s-a impus echipa mai bună: ”Atletico a fost net superioară Realului. Se vor resimţi mult cele 50 de goluri pe care le marca Ronaldo pe sezon la Real, s-a văzut şi în seara asta acest lucru, pentru că ofensiv n-au avut aceeaşi forţă. Atletico a crescut mult în ultimii cinci ani, a ajuns să plătescă sume mari pe jucători ceea ce e important!” a adăugat fostul antrenor de la Getafe.

Despre Real Madrid, Cosmin Contra spune că pentru Los Blancos urmează clipe dificile: ”Acolo este un schimb de generaţii. Real Madrid nu mai cumpără cum cumpăra înainte. Sunt mulţi jucători tineri care trebuie promovaţi la Real şi Lopetegui are acest profil de antrenor. Nu ştiu cât timp i se va da însă şi cât va rezista el!” a încheiat Contra în intervenţia de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contraatletico madridreal madridsupercupa europei 

viewscnt
Articole similare