Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra: "Este o grupă puternică, foarte grea, dar cu încredere putem să o câştigăm"

Cosmin Contra: "Este o grupă puternică, foarte grea, dar cu încredere putem să o câştigăm"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, miercuri, că grupa a 4 a Seriei C de la Liga Naţiunilor este una grea, dar crede că România o poate câştiga, deşi favorită este Serbia.

"Se putea mai bine, e clar că favorită e Serbia. Apoi am picat iar cu Muntenegru, am demonstrat la Cluj că putem să-i batem, Lituania este periculoasă, dar am avut rezultate cu ei. Este o grupă puternică, foarte grea, dar cu încredere putem să o câştigăm. Avem un handicap că primul meci acasă îl jucăm fără spectatori, aşteptăm ţintarul de la UEFA, dar avem timp să ne pregătim, trebuie să fim puternici şi sper ca jucătorii români din străinătate să înceapă să joace şi să vină cu încredere la naţională", a declarat Contra la Pro TV.

Reprezentativa României va evolua în grupa 4 a Ligii C din cadrul Ligii Naţiunii, alături de selecţionatele Serbiei, Muntenegrului şi Lituaniei, s-a stabilit, miercuri, la tragerea la sorţi de la Lausanne.

Datele partidelor sunt următoarele: 6–8 septembrie, 9–11 septembrie, 11–13 octombrie, 14–16 octombrie, 15–17 noiembrie şi 18–20 noiembrie.

Afla mai multe despre: contraliga natiunilorgrupe 

viewscnt
Articole similare