Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, fericit după victoria cu Muntenegru, chiar dacă România a căzut în urna a 4-a: "Cu această atitudine ne putem califica"

Cosmin Contra, fericit după victoria cu Muntenegru, chiar dacă România a căzut în urna a 4-a: "Cu această atitudine ne putem califica"

Echipa națională

Comentarii

România a câştigat cu Muntenegru, 1-0, în deplasare, dar a căzut în urna a 4-a pentru tragerea la sorţi pentru preliminariile la Campionatul European din 2020. În ciuda acestui fapt, Cosmin Contra este fericit şi mândru de jucătorii săi.

"Un antrenor mândru, pentru că am asemenea jucători şi au înţeles mesajul şi au intrat pe teren şi au jucat foarte bine în această seară", a declarat la conferinţa de presă. 

Când a vorbit despre lucrurile mai puţin bune din această campanie din Liga Naţiunilor, Contra a menţionat din nou cele două puncte pierdute cu Muntenegru şi regretul că s-a jucat fără spectatori. Totuşi, selecţionerul este de părere că în România se caută prea mult doar partea negativă, dar recunoaşte că aceasta există: "Întotdeauna căutăm întrebările în care să punem în evidenţă eşecul care s-a întâmplat în această grupă, pentru mine e clar că nu am îndeplinit obiectivul, e un eşec. Ăştia suntem noi, căutăm partea mai puţin plină a paharului". 

Pe Contra nu îl interesează cu ce adversari va pica România în preliminariile pentru Campionatul European, deşi a picat în urna a 4-a valorică: "Putem cu această atitudine şi cu acest angajament şi cu dorinţa de a câştiga pe care am avut-o în seara aceasta, să ne batem cu orice echipă". 

Întrebat fiind de informaţiile apărute în legătură cu o plecare în Arabia Saudită, Contra a negat cu vehemenţă. 

Afla mai multe despre: cosmin contraechipa nationalaliga natiunilor 

viewscnt
Articole similare