Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra îl apără pe Gicu Grozav: ”Merita să fie convocat la aceste meciuri”

Cosmin Contra îl apără pe Gicu Grozav: ”Merita să fie convocat la aceste meciuri”

Fotbal

Comentarii

Criticat pentru readucerea lui Gicu Grozav la echipa naţională, selecţionerul Cosmin Contra se apără şi spune că evoluţiile mijlocaşul român în campionatul Ungariei l-au obligat să facă acest lucru.

”Nu mă deranjează, pentru că Gicu Grozav este un jucător foarte bun. Cu mine antrenor a dat arndament foarte ridicat la Petrolul şi la echipa naţională.

Nu am avut de ce să nu îl chem pe Gicu Grozav, mai ales că în primele 6 etape a dat 5 goluri. În Ungaria, chiar dacă nu este un campionat foarte ridicat sau nu este un campionat valoros, să nu uităm că, la noi, Universitatea Craiova, în două meciuri cu Honved, nu a înscris niciun gol.

Eu cred că alegerile pe care le fac, le fac şi în funcţie de randamentul pe care îl are jucătorul acela.

 L-am chemat pe Gicu Grozav pentru că merita să fie convocat la aceste meciuri.

Şi randamentul lui pe care l-a avut în anumite meciuri, se poate întâmpla ca orice alt jucător să aibă un randament mai scăzut, dar eu sunt mulţumit de Gicu Grozav pentru că este un jucător pe care îl cunosc foarte bine şi are nişte calităţi foarte bune”, a spus Cosmin Contra la Telekom Sport.

Gheorghe Grozav a fost convocat pentru ”dubla” cu Spania şi Malta însă a prins doar 18 minute în tricoul naţionalei. Acesta l-a înlocuit pe Ianis Hagi, în minutul 72, al celui de-al doilea meci.

Jucătorul lui Kisvárda nu se află pe lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Insulele Feroe şi Norvegia.

Biletele la partida cu Feroe au fost epuizate

Următorul meci al tricolorilor în preliminariile EURO 2020 se va disputa pe 12 octombrie, în deplasare, în Insulele Feroe.

Tichetele destinate fanilor români pentru partida cu Feroe au fost epuizate. Procesul de vânzare al acestora a început pe data de 13 septembrie.

Partida Feroe – România va avea loc pe 12 octombrie, de la ora 17:00, ora locală, (19:00 în România), pe stadionul Tórsvøllur din Torshavn.

Afla mai multe despre: cosmin contragicu grozav,  

viewscnt
Articole similare