Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, în corzi după trei înfrângeri la rând în Liga 1: "Atmosfera nu este foarte bună". Ce a spus înainte de Sepsi - Dinamo

Cosmin Contra, în corzi după trei înfrângeri la rând în Liga 1: "Atmosfera nu este foarte bună". Ce a spus înainte de Sepsi - Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra a prefaţat meciul dintre Sepsi şi Dinamo, care are loc sâmbătă, de la 21:45, în direct pe Telekom Sport 1.

LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, sâmbătă, de la 21:45, pe Telekom Sport 1

Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo va avea parte de o deplasare dificilă la Sfântu Gheorghe. De asemenea, "Guriţă" a dezvăluit că atmosfera nu a fost cea mai bună la echipă, după trei înfrângeri consecutive. 

"Va fi o deplasare foarte grea, în faţa unei echipe care a pierdut un singur meci, în prima etapă cu Craiova. Au trei victorii la rând, un moral ridicat. Se vede că proiectul de la Sepsi este unul serios, se vede că există linişte acolo. Ne aşteaptă o deplasare grea, dar am speranţa că echipă va arăta mai bine. Munca noastră va da roade. În ultimele patru jocuri am dominat fiecare adversar, dar realitate este că avem trei înfrângeri la rând. Până la urmă rezultatele contează. În ultimele trei jocuri nu am fost foarte inspiraţi, am marcat foarte puţine goluri.

A fost o săptămână foarte grea, e clar că atmosfera nu este foarte bună după trei înfrângeri la rând. Le-am transmis că trebuie să continuăm să muncim. I-am văzut pe băieţi cum se antrenează şi cum vor să schimbe lucrurile.

Le mulţumesc suporterilor, e clar că apreciază munca pe care o depun la Dinamo. Pentru ei muncim zi de zi, pe ei vrem să-i facem fericiţi. Sunt nefericit că de trei săptămâni nu am reuşit să le dedicăm nicio victorie. Jucătorii sunt afectaţi şi din cauza asta, că nu le putem dedica o victorie", a declarat Cosmin Contra, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: cosmin contradinamosepsi dinamo 

viewscnt
Articole similare