Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra încă are coşmaruri: "Sper să fim respectaţi". Vestea bună dată de antrenor înainte de Dinamo - U Craiova

Cosmin Contra încă are coşmaruri: "Sper să fim respectaţi". Vestea bună dată de antrenor înainte de Dinamo - U Craiova

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a prefaţat meciul cu U Craiova. "Guriţă" a evidenţiat cei mai importanţi fotbalişti ai oltenilor şi a mai spus că ultimii jucători transferaţi sunt la un nivel bun.

LIVE VIDEO | Dinamo - U Craiova, duminică, de la 21:30, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

”Favorită este echipa de pe locul 1. Adversarul are un grup omogenizat, care e împreună de 3-4 ani, cu câţiva jucători aduşi pe fiecare perioadă de transferuri. E o echipă puternică. Are internaţionali, a jucat cu titlul pe masă. Dar jucăm acasă, sper să fim mai inspiraţi în faţa porţii şi să nu mai repetăm greşelile de la ultimele meciuri.

Întâlnim o echipă periculoasă, care de la mijloc în sus are fotbalişti foarte buni. Sper să arătăm mai bine şi fizic, dar totuşi sunt 14 jucători noi. Putem câştiga dacă avem o dorinţă mai mare decât Craiova. Universitatea are un lot valoros, chiar dacă a pierdut două piese importante. Îi are pe Bărbuţ, pe Ofosu, pe Mamut, m-am uitat la el, e un vârf bătăios. S-au acoperit pe toate posturile", a declarat Cosmin Contra. 

Cosmin Contra a anunţat că nou-veniţii s-au acomodat şi că vor fi incluşi în lotul pentru derby-ul cu U Craiova:

"Dinamo e bine după două săptămâni de antrenamente. Fizic, am început să urcăm mult. E clar că avem nevoie de puncte, nu doar să jucăm bine, frumos. Să fim mai pragmatici. Să fim mai inspiraţi pe defensivă, pe ofensivă. În principiu, majoritatea celor sosiţi sunt la nivel bun. A prins bine pauza internaţională, vor face parte din lotul pentru Craiova. Am câştigat experienţă şi valoare prin ultimele transferuri. Avem doi jucători pe post de valori apropiate, am posibilitatea să aleg tactic mai multe formule de joc. E bine pentru grup, nimeni nu se poate relaxa! Competitivitatea va fi benefică.

Noi suntem negativi după ultimele teste. Îmi pare rău că nu e o situaţie comodă la adversari, nu doresc nimănui să aibă probleme. Sper să se găsească mai repede un vaccin şi să nu ne mai fie frică. Dinamo pe Arena Naţională? E frumos, mie îmi place, pentru stilul nostru de joc e un stadion foarte bun. Sper să fim respectaţi de arbitri. Dinamo a avut împotriva cel puţin o greşeală mare de arbitraj. Sper să nu se mai întâmple şi să vorbim doar de fotbal după meci", a mai spus Cosmin Contra. 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamodinamo u craiova 

viewscnt
Articole similare