Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra îşi caută magician la mijlocul terenului. Dinamo negociază cu un club din La Liga transferul care poate readuce spectacolul în Ştefan cel Mare

Cosmin Contra îşi caută magician la mijlocul terenului. Dinamo negociază cu un club din La Liga transferul care poate readuce spectacolul în Ştefan cel Mare
Comentarii

Dinamo pregăteşte noi întăriri! Oficialii spanioli negociază o nouă mutare pentru a face lotul ”câinilor” mai puternic în sezonul competiţional 2020-2021.

Investitorii spanioli ai lui Dinamo vor să aducă un mijlocaş ofensiv, în vârstă de 26 de ani. Este vorba despre Jorge Pombo, un fotbalist spaniol originar din Zaragoza.

ProSport scrie că oficialii roş-albilor poartă negocieri intense cu Cadiz pentru realizarea unui împrumut. Opţiunea de cumpărare definitivă ar urma să fie activată în funcţie de evoluţiile lui Jorge Pombo şi de performanţele grupării din Ştefan cel Mare.

Cadiz l-a cumpărat pe Jorge Pombo pentru 1,2 milioane de euro datorită unei clauze obligatorii referitoare la promovarea formaţiei spaniole în La Liga. Totuşi, clubul din prima ligă spaniolă îşi doreşte să aducă la echipă jucători mai valoroşi iar Dinamo pare a fi o destinaţie foarte bună pentru mijlocaşul ofensiv.

700.000 de euro este cota spaniolului, potrivit Transfermarkt, care mai are contract cu Cadiz până în vara anului 2023. Jorge Pombo a jucat 12 meciuri pentru actuala sa echipă, fără să reuşească să înscrie vreun gol. Pentru Real Zaragoza a dat 14 goluri în 107 partide, iar pentru RZ Deportivo Aragon are o reuşită în 32 de apariţii.

Afla mai multe despre: dinamocontra 

viewscnt
Articole similare