Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, la un pas de Dinamo! Fostul selecţioner s-ar fi înţeles cu noul acţionariat

Cosmin Contra, la un pas de Dinamo! Fostul selecţioner s-ar fi înţeles cu noul acţionariat

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra (44 de ani) este pe punctul de a reveni la Dinamo Bucureşti. Fostul selecţioner s-ar fi înţeles cu noul acţionariat al "câinilor" pentru a fi din nou antrenor în "Ştefan cel Mare".

"Guriţă" a ajuns la un acord de principiu cu grupul de spanioli care a preluat Dinamo, reprezentaţi de Pablo Cortacero, informează Antena Sport

Aceeaşi sursă notează că au mai rămas de stabilit mici detalii în contractul lui Cosmin Contra, care vor fi rezolvate atunci când tehnicianul va ajunge în Bucureşti, pentru a semna contractul. Până atunci, echipa va fi condusă în continuare de duo-ul Mulţescu-Ţălnar. 

Decizia de a îl aduce pe Contra la Dinamo ar veni la doar câteva zile după ce contractul lui Gheorghe Mulţescu a fost prelungit, iar acesta a fost reconfirmat ca antrenor al lui Dinamo. "Câinii" vor debuta în noul sezon luni, de la ora 21:00, împotriva lui Hermannstadt, în direct la Telekom Sport 1. 

Dinamo, negocieri direct cu Guardiola. Cei trei fotbalişti pe care Cortacero vrea să îi aducă în "Ştefan cel Mare"

Potrivit GSP, pe lista lui Dinamo se află Pau Victor (18 ani), Pau Resta (19 ani) şi Santiago Bueno (21 de ani), toţi trei fiind jucători promiţători de la Girona. Uruguayanul Bueno chiar a evoluat pentru Barcelona B, echipa de rezerve a catalanilor. 

 

Totodată, la Dinamo ar putea ajunge şi Carlos Martinez Ruiz (23 de ani), un atacant care şi-a reziliat în această vară contractul cu Girona. Până atunci, primul transfer făcut de Dinamo este Vlad Achim, de la Viitorul Constanţa. 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare