Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, la un pas să semneze cu Dinamo! Cine este primul om pe care vrea să îl aducă în Ştefan cel Mare

Cosmin Contra, la un pas să semneze cu Dinamo! Cine este primul om pe care vrea să îl aducă în Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra este aproape să revină pe banca lui Dinamo după trei ani.

Gazeta Sporturilor scrie că negocierile între fostul selecţioner al României şi noua conducere spaniolă a ”câinilor roşii” se află într-un stadiu avansat.

Publicaţia citată susţine că primul om pe care ”Guriţă” şi-l doreşte la echipă este preparatorul fizic Javi Reyes, cu care a colaborat atât în precendentul său mandat la Dinamo, cât şi în perioada în care a pregătit naţionala României.

Javi Reyes a sosit în România, în iarna lui 2015, la cererea lui Cosmin Contra, care îl cunoştea din Spania, de pe vremea când acesta se ocupa de pregătirea fizică a jucătorilor de a Deportivo La Coruna, în perioada 2005-2007.

S-a vorbit la momentul aducerii sale, faptul că primea peste 10.000 de euro pe lună, mult peste ce primeau mulţi jucători şi membrii ai staff-ului dinamovist. Coincidenţă sau nu, Dinamo, cu Javi Reyes fizioterapeut şef, a fost extrem de aproape să câştige titlul, în sezonul 2015/2016, când a luptat până-n ultima etapă.

"Am ajuns la Dinamo, iar lucrurile au mers foarte bine acolo. Am luat echipa în luna februarie. Se afla în declin şi am transformat-o în ceva similar cu ceea ce se întâmplă acum cu Deportivo La Coruna. A fost o etapă incredibilă. Ajunsesem în ultima etapă să jucăm cu titlul pe masă, însă stăteam la mâna rezultatelor şi nu am avut noroc. Cu toate acestea, am ajuns în Europa după ce am câştigat Cupa Ligii. A fost o experienţă fantastică.", a povestit Javi Reyes, pentru elidealgallego.com.

În momentul în care "a lăsat" Dinamo pentru echipa naţională a României, Cosmin Contra l-a luat cu el pe Javi Reyes.

"A fost un bonus fantastic, să pregăteşti o echipă naţională precum cea a României. O provocare mare. Am jucat în Liga Naţiunilor şi ne-am calificat în play-off, unde ar fi trebuit să întâlnim Islanda, în luna martie. Între timp, Cosmin Contra a decis că este momentul să renunţe la naţională, aşa că am plecat cu toţii.", a completat Javi Reyes.

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare