Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, lecţie pentru antrenorii din Liga 1 care îşi umilesc jucătorii în timpul meciurilor! Ce a ales să facă antrenorul lui Dinamo la echipă

Cosmin Contra, lecţie pentru antrenorii din Liga 1 care îşi umilesc jucătorii în timpul meciurilor! Ce a ales să facă antrenorul lui Dinamo la echipă

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit despre viziunea sa asupra jucătorilor tineri de la Dinamo, după ce anumiţi antrenori din Liga 1 au reuşit să păcălească regula U21 din campionat.

În acest sezon, mai mulţi antrenori din Liga 1 au fentat regula U21, prin care se impun doi jucători în echipa de start. Jucătorii tineri au fost schimbaţi după câteva zeci de secunde sau după doar câteva minute. 

Totuşi, la Dinamo lucrurile stau diferit. Cosmin Contra a dezvăluit care e motivul pentru care Măgureanu (20 de ani) sau Borcea (18 ani) au prins mai multe minute, în meciurile din mandatul său: 

"Până la urmă sunt jucători în care noi avem încredere şi cred că vor fi momente în care vor juca mai mult, poate mai puţin, dar îmi place ca jucătorii tineri să aibă parte de cel puţin o repriză, să se acomodeze cu fotbalul de performanţă, cu fotbalul de Liga 1, să vadă ce exigent e campionatul din România. Şi aştept să crească, doar aşa poate să crească un jucător tânăr.

Mai e mult de lucru la nivel de echipa a doua. Din punctul meu de vedere cei care vin şi se antrenează cu prima echipă trebuie să arate la fie de bine şi când merg la echipa a doua. Cred că jucătorii de la echipa a doua sunt datori faţă de suporteri cu rezultate favorabile şi trebuie să îşi dea seama că sunt la Dinamo şi să încerce să dea totul pe teren", a declarat Cosmin Contra. 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare