Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, meci de infarct în Arabia Saudită! Echipa sa rămâne în subsolul clasamentului

Cosmin Contra, meci de infarct în Arabia Saudită! Echipa sa rămâne în subsolul clasamentului

Stranieri

Comentarii

Cosmin Contra, antrenorul lui Damac, a avut parte de un nou meci foarte tensionat în campionatul din Arabia Saudită.

Cosmin Contra, meci de infarct în Arabia Saudită! Echipa sa rămâne în subsolul clasamentului

Formaţia Damac, pregătită de Cosmin Contra, a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, marţi, pe teren propriu, în compania echipei Al Fateh, în etapa a patra a campionatului Arabiei Saudite.

Pentru Damac a marcat Ceessay (23 - penalti şi 45+3), iar pentru Al Fateh a punctat Al Brikan (61 şi 90+1).

În clasament, Damac este pe locul 12, cu 3 puncte, iar  Al Fateh este pe 9, cu 5 puncte. Pe primul loc este Al Ittihad, echipă pentru care evoluează Karim Benzema, Fabinho şi Kante.

Renaşte Ianis Hagi la Alaves? Fostul selecţioner crede că fiul ”Regelui” a dat lovitura. ”Campionatul spaniol i se potriveşte cel mai bine”

Ianis Hagi a plecat de la Rangers după trei sezoane, în care a bifat 99 de prezenţe, reuşind să înscrie 16 goluri şi să ofere 21 de pase decisive. Internaţionalul român a semnat împrumutat de fosta campioană a Scoţiei la Deportivo Alaves până la finele acestui sezon, fără opţiune de cumpărare.

Cosmin Contra a evoluat pentru Deportivo Alaves din 1999 până în 2001. În această perioadă a adunat 80 de meciuri şi a marcat opt goluri. Fostul selecţioner al naţionalei României a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa bascilor în sezonul 2000-2001, stagiune în care Alaves a pierdut finala Cupei UEFA împotriva lui Liverpool. În 2021, la aniversarea de 100 de ani a clubului, cotidianul Noticias de Álava l-a desemnat pe Contra drept cel mai bun fundaş dreapta din istoria lui Deportivo Alaves.

"Eu întotdeauna am zis, inclusiv când eram la echipa naţională, că lui Ianis Hagi i se potriveşte cel mai mult campionatul spaniol. Am văzut calităţile pe care le are Ianis şi i se potriveşte cel mai mult. Cred că este un transfer bun. Acum depinde de el cât de repede se poate integra în echipă şi să fie titular. Eu cred că va fi titular la calităţile pe care le are.

Sigur îi va plăcea acolo, în Vitoria. Oamenii sunt foarte apropiaţi de echipă. E o echipă iubită, cu un stadion cochet. Se va simţi bine acolo. Îl vor primi cu braţele deschise. Oraşul îi va plăcea foarte mult. Sfatul meu e să fie serios, el e deja, dar să dea cel mai bun randament, iar oamenii îl vor iubi.

Cred că se va acomoda foarte bine. Este o echipă cu suporteri care sunt aproape de jucătorii. Oamenii iubesc această echipă, jucătorii, astfel că acomodarea lui la oraş şi la fotbalul spaniol va fi foarte uşoară. Îi doresc multă baftă, îi doresc să ducă numele românilor la fel de bine cum am făcut-o toţi cei care am fost pe la această echipă", a spus Cosmin Contra, pentru Sport.ro.

Afla mai multe despre: damaccosmin contraarabia saudita 

viewscnt
Articole similare