Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, mesaj dur pentru Stanciu. Ce i-a transmis selecţionerul fotbalistului

Cosmin Contra, mesaj dur pentru Stanciu. Ce i-a transmis selecţionerul fotbalistului

Stranieri

Comentarii

Povestea de milioane dintre Stanciu şi Anderlecht e aproape de final! Mijlocaşul şi-a făcut bagajele şi aşteaptă un semnal de la turci. Besiktaş e echipa care îl vrea pe Stanciu în 2018. Trebuie să joace oriunde, spune Contra, care îl atenţionează pe Stanciu.

Nu poţi veni mereu la naţionala fără să joci la echipa de club, spune Contra, care la ultimele meciuri l-a chemat pe Stanciu doar ca să-l ajute. Şi Contra a fost convocat de Răzvan Lucescu când nu avea echipă. 
 
"Nici el, nici Chipciu nu se aşteptau să-i chem la naţională pentru că am avut un discurs în care le-am zis că o să le întind o mână de ajutor în anumite momente, dar trebuie să vă impuneţi la echipele de club ca să veniţi la naţională. Şi ei trebuie să facă pe partea lor, trebuie să schimbe echipa, ori să joace pentru a veni la naţională", a declarat, exclusiv pentru Telekom Sport, Cosmin Contra
 
Salvarea lui Stanciu ar putea veni din Turcia. Anderlecht cere 9 milioane de euro, însă turcii de la Besiktaş iau în calcul şi varianta unui împrumut până în vară. 
 
"Să-şi găsească o echipă unde să joace. Neapărat, el ştie, e conştient de lucrul ăsta. Din ce am văzut eu şi am simţit eu pe antrenor, slabe şanse la Anderlecht", a mai spus Cosmin Contra
 
 
 

Afla mai multe despre: nicusor stanciualex chicpciuechipa nationalabesiktasanderlechtstraniericontra 

viewscnt
Articole similare