Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, mulţumit după victoria cu Malta: ”Mă bucur! Acum calificarea depinde de noi”. Ce l-a deranjat pe selecţioner: ”Îi voi da în judecată”

Cosmin Contra, mulţumit după victoria cu Malta: ”Mă bucur! Acum calificarea depinde de noi”. Ce l-a deranjat pe selecţioner: ”Îi voi da în judecată”

Echipa națională

Comentarii

România a câştigat cu 4-0 meciul cu Malta, iar Cosmin Contra s-a declarat mulţumit de evoluţia ”tricolorilor”. Totuşi, selecţionerul a ţinut să transmită un mesaj clar pentru cei care l-au acuzat că face selecţia pe ”pile” la naţională.

Mizam pe cel puţin patru puncte din această dublă şi ne-a ieşit. Această victorie ne dă şansa să depindem de noi. Urmează Spania şi ne gândim să scoatem un rezultat pozitiv. Alex Chipciu se simte foarte bine pe postul de fundaş dreapta, dar acum îmi pare rău că a fost eliminat. Face ambele faze, dar avem alţi jucători care îl vor înlocui cu bine.

Sunt supărat pe accidentarea lui Nedelcearu. Sunt bucuros însă că am marcat patru goluri, am avut o echipă tânără pe teren. Păcat că în a doua repriză n-am mai avut aceeaşi inspiraţie ca în prima parte. Ianis a făcut un meci bun, a încercat să caute spaţiile, s-a zbătut. Mi-a plăcut.

Nedelcearu va rămâne în această noapte aici, alături de cei care vor merge la naţionala de tineret. Ei vor pleca mâine direct în Italia. Să vedem ce se va întâmpla cu starea lui Nedelcearu. Cei din Malta ne-au pus la dispoziţie un specialist, la spital, dar vom vedea dacă va fi nevoie de operaţie sau de alt tratament.

Îi anunţ pe toţi cei care mă acuză, de acum încolo, că fac echipa pe prietenii sau pe ce vor impresarii, că îi voi da în judecată. Primii pe care îi vor da în judecată sunt cei de la Gazeta Sporturilor. Voi vorbi cu avocatul

Anumiţi jucători sunt afectaţi de aceste minciuni. Eu nu sunt ca ceilalţi dinainte şi nu voi fi niciodată. Cei care spun aceste lucruri, greşesc persoana. Sper să fie mult mai cumpătaţi pentru că spun şi scriu lucruri care afectează oameni, jucători, familii. Am avut jucători care au plâns după anumite articole care se scriu, iar asta mă deranjează cel mai rău. Pe mine nu mă surprinde nimic, iar atât timp cât nu afectează mersul echipei, nu am nicio probleme. Când afirmi însă inconştient anumite lucruri, iar familiile jucătorilor mei suferă, nu e normal. Nu ştiu pe cine deranjează că sunt eu aici la echipa naţională. Am o singură înfrângere de când sunt aici, dar e clar că nu pot să mulţumesc pe toată lumea. Înţeleg toate opiniile, toate argumentele, dar sunt jucători care sunt afectaţi, iar atunci pierdem pentru lucruri care nu-şi au rostul”, a spus Cosmin Contra, în conferinţa de presă de după joc.

Afla mai multe despre: contraromaniamalta 

viewscnt
Articole similare