Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra n-a mai rezistat şi i-a transmis un mesaj public petrecăreţului Nedelcearu: "Scapă de problemele disciplinare!"

Cosmin Contra n-a mai rezistat şi i-a transmis un mesaj public petrecăreţului Nedelcearu: "Scapă de problemele disciplinare!"
Comentarii

Echipa naţională a României se pregăteşte de alte două meciuri, cu Turcia la Cluj şi cu Olanda la Bucureşti. Selecţionerul Cosmin Contra a vorbit despre jucătorii români pe care-i monitorizează şi pe care îi vederi. Mai mult, Contra a vorbit şi despre problemele pe care le au unii dintre "tricolori".

"Chiricheş are şi perioade când joacă, la o echipă care e poate cea mai în formă din Europa. Grigore nu e într-un campionat aşa tare, dar, acolo, credeţi-mă, se pune accentul pe atacanţi de valoare, iar el, ca fundaş central, e testat din plin. Moţi joacă de mult meci de meci, e titular de bază la Ludogoreţ. Am adus deja un jucător acolo, pe Bălaşa, care are evoluţii bune la echipa de club. Pe edelcearu l-am antrenat şi la Dinamo, ştiu ce poate. Dacă scapă de problemele disciplinare, poate ajunge şi el repede la lotul mare. Despre Pintilii şi Hoban să nu uităm că au fost oameni de bază în calificarea la Euro 2016. Mai e Răzvan Marin, deja o certitudine, Nedelcu, care joacă din ce în ce mai bine, Cicâldău, care se remarcă tot mai mult la tineret", a spus Contra în Gazetă.
 
Tricolorii vor disputa un meci amical pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca împotriva reprezentativei Turciei. Meciul se va juca joi, 9 noiembrie, începând cu ora 20:15.

Afla mai multe despre: cosmin contranedelcearujucatoriechipa nationalaproblemeavertismentromania 

viewscnt
Articole similare