Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra nu s-a putut abţine după ce Dinamo a câştigat cu FC Argeş! "Să vă fie ruşine". Prima reacţie dură după plecarea din "Ştefan cel Mare"

Cosmin Contra nu s-a putut abţine după ce Dinamo a câştigat cu FC Argeş! "Să vă fie ruşine". Prima reacţie dură după plecarea din "Ştefan cel Mare"
Comentarii

Cosmin Contra a fost cu ochii pe Dinamo, în partida câştigată cu FC Argeş, deşi a plecat de la echipă. Fostul antrenor a avut un mesaj dur la adresa lui Pablo Cortacero şi celor responsabili de bugetul clubului.

Cosmin Contra, mesaj dur după FC Argeş - Dinamo 0-1

Dinamo a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Argeş, în etapa XII-a, şi a obţinut a doua victorie consecutivă în Liga I. Singurul marcator a fost Juan Camara, care a înscris de la mijlocul terenului. 

Cosmin Contra nu a putut sta departe de echipă şi a avut un mesaj imediat după ce Dinamo a obţinut a doua victorie consecutivă din Liga 1, în acest sezon. "Guriţă" şi-a continuar războiul cu investitorii, care au restanţe financiare faţă de fotbaliştii şi angajaţii de la Dinamo. 

"Felicitări jucătorilor pentru această victorie. Aţi dovedit că sunteţi nişte eroi. Felicitări suporterilor pentru atmosfera creată înainte de meci. Poate pe ultima 100 de metri cei ce trebuie să îşi facă treaba şi să plătească pe toată lumea o vor face. Ar trebui să vă fie ruşine", a transmis Cosmin Contra, pe Instagram. 

Dinamo riscă să piardă şi alte nume din club. Cosmin Contra, Reyes, Borja Valle şi Isma Lopez au plecat deja, iar Ionel Gane a recunoscut că în următoarea săptămână pot avea loc şi alte plecări. 

 

Afla mai multe despre: cosmin contracosmin contra dinamofc arges dinamo 

viewscnt
Articole similare