Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra revine în fotbal după plecarea de pe banca naţionalei. Anunţul făcut de UEFA

Cosmin Contra revine în fotbal după plecarea de pe banca naţionalei. Anunţul făcut de UEFA
Comentarii

Cosmin Contra a ieşit din lumina reflectoarelor după ce a renunţat la postul de selecţioner al echipei naţionale, după ce România a terminat pe locul patru în grupa de calificare la Campionatul European. În cele din urmă, "Guriţă" şi-a găsit un nou angajament.

Noul rol pe care îl va avea fostul antrenor de la Petrolul, Dinamo sau Getafe este acela de observator tehnic la UEFA. Forul continental a anunţat luni că a ales 16 foşti mari jucători pentru aceste poziţii, iar ei au rolul de a alege "omul meciului" în partidele din UEFA Champions League, începând cu faza optimilor de finală. 

  • Toate meciurile din UEFA Champions League se văd la Telekom Sport şi pe www.telekomsport.ro 

Alături de Cosmin Contra, ceilalţi observatori tehnici sunt: Packie Bonner (peste 600 de meciuri la Celtic), Aitor Karanka (fost jucător la Atletico şi Real, antrenor în Anglia), Robbie Keane (atacant legendar din Premier League), Roberto Martinez (actualul selecţioner al Belgiei), Gines Melendez (a antrenat cu succes naţionalele de tineret ale Spaniei), Phil Neville (fost jucător la Manchester United), Willi Ruttensteiner (director sportiv al naţionalei din Israel) şi Gareth Southgate (selecţionerul Angliei). 

 

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare