Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra sare în apărarea propriilor jucători: "Nu mi se pare normal ce se întâmplă"

Cosmin Contra sare în apărarea propriilor jucători: "Nu mi se pare normal ce se întâmplă"
Comentarii

Contra şi-a făcut bilanţul după opt luni petrecute pe banca României. Selecţionerul are o singură înfrângere în cele şapte partide disputate, însă a primit critici după fiecare meci.

"Pe mine nu mă deranjează criticile. Marea problemă este că, pentru jucătorii care citesc toate aceste lucruri, este foarte greu. Li se iau din merite şi nu cred că este foarte plăcut. Eu sunt obişnuit cu criticile, sunt obişnuit să fiu criticat constructiv, dar trebuie să avem şi o bază la aceste critici. Din punctul meu de vedere, nimic nu se analizează corect de când sunt eu la echipa naţională.
 
Cum am mai zis, dacă ieşim la televizor sau pe posturi şi le luăm băieţilor din merite, atunci nu construim nimic. Meciul cu Chile a fost cel mai slab meci al nostru. La fel de prost am jucat şi în repriza secundă a partidei cu Olanda. În rest, jocul echipei naţionale n-a fost chiar atât de rău încât să ne facem griji. Eu cred că am avut meciuri puternice în care echipa României a jucat un fotbal plăcut" , a declarat selecţionerul Cosmin Contra.
 

Afla mai multe despre: cosmin contrachileolandaromaniaselectionernationala 

viewscnt
Articole similare