Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra şi-a ales viitoarea destinaţie după ce a fost demis de Al Ittihad: ”A venit momentul”

Cosmin Contra şi-a ales viitoarea destinaţie după ce a fost demis de Al Ittihad: ”A venit momentul”

Fotbal

Comentarii

Cosmin Contra (46 de ani) a fost demis de Al Ittihad la finalul ultimului sezon, după ce a ratat dramatic titlul alături de formaţia saudită. În urma plecării din zona Golfului, fostul selecţioner al României a dezvăluit ce viitoare destinaţie a ales.

Cosmin Contra a fost adus pe banca lui Al Ittihad în vara trecută, în urma unei pauze de opt luni din antrenorat, după aventura ratată de la Dinamo.

Fostul selecţioner fusese cel care a garantat pentru Pablo Cortacero, astfel că fanii s-au întors împotriva lui ”Guriţă” când spaniolul a dispărut de la Bucureşti.

Afectat serios de al doilea mandat al său din Ştefan cel Mare, Contra a luat o pauză de la meseria de tehnician, dar a revenit în august 2021, după ce primit o propunere de nerefuzat.

Al Ittihad i-a oferit un contract monstruos fostului selecţioner pentru a îi aduce echipei primul titlu de după 2009.

Deşi este una dintre formaţiile de tradiţie ale campionatului saudit, perioada de glorie a lui Al Ittihad a avut loc în anii 2000, când ”tigrii” au reuşit să cucerească două Ligi ale Campionilor Asiei, cinci campionate şi trei cupe.

Cosmin Contra şi-a ales viitoarea destinaţie

Însă, echipa nu a mai avut parte de acelaşi succes recent, astfel că, iniţial, Cosmin Contra a fost foarte apreciat de fanii formaţiei.

Echipa pregătită de ”Guriţă” avea un avans de opt puncte cu cinci etape rămase din campionat, iar suflarea galben-neagră credea că 2022 va fi în sfârşit anul echipei lor favorite.

Dar, ce s-a întâmplat apoi a răms în istorie: Al Ittihad şi-a pierdut avansul şi i-a permis lui Al Hilal să îi ia faţa, iar Cosmin Contra a fost demis.

Antrenorul român a trecut prin momente grele în Arabia Saudită, dar acum este optimist în legătură cu viitorul său şi a dezvăluit ce îşi propune.

Cosmin Contra a anunţat că visează să antreneze din nou în Spania într-o zi şi a numit Primera Division ca viitoarea sa destinaţie.

A venit momentul să aştept şi să văd ce oferte apar. Visul meu este să antrenez din nou aici, în Spania, în Primera Division, dar pe zi ce trece devine mai greu şi ştiu asta. Mi-ar plăcea şi acesta este obiectivul meu”, a declarat Cosmin Contra, în Marca.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare