Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra şi-a stabilit obiectivul pentru Liga Naţiunilor: ”Ştiu că nu va fi uşor, dar eu sunt încrezător”. Cum s-a transformat naţionala

Cosmin Contra şi-a stabilit obiectivul pentru Liga Naţiunilor: ”Ştiu că nu va fi uşor, dar eu sunt încrezător”. Cum s-a transformat naţionala

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul echipei naţionale, Cosmin Contra, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că selecţionatele statelor Chile şi Finlanda îi vor pune în dificultate pe „tricolori” în meciurile amicale, precizând că are nevoie de astfel de adversari în perspectiva participării la Liga Naţiunilor.

"Sunt ultimele două meciuri de pregătire înaintea Ligii Naţiunilor din septembrie. Suntem încrezători că drumul pe care l-am început îl vom continua pe aceeaşi linie, cu dorinţă de a câştiga, cu agresivitate, să avem continuitate în exprimare. Îi văd pe băieţi foarte bine. E o perioadă foarte grea pentru că mulţi ar fi trebuit să fie în vacaţă, dar au venit cu plăcere la naţioanală, dornici să continue munca pe care am început-o. Sper să eliminăm greşelile pe care le-am observat, să fim o echipă din ce în ce mai puternică.

Băieţii au înţeles că trebuie să schimbe mentalitatea când vin la echipa naţională, să fie conştienţi că reprezintă oameni care au nevoie de victorii, de un meci bun al naţionalei. Sper să continuăm pe acest drum pentru că este cel care ne va duce la Campionatul European. Nu ştiu dacă adversarii se pliază pe stilul nostru, nu voiam adversari mai slabi.

Eu am nevoie să avem adversari care ne pun în dificultate, pentru că atât Muntenegru, cât şi Serbia ne vor pune în dificultate la Liga Naţiunilor. Vor fi echipe puternice şi trebuie să ne obişnuim cu astfel de adversari, fiind conştienţi că putem să ne batem de la egal la egal cu ei. De aceea am ales să jucăm cu Chile şi Finlanda, pentru că sunt echipe care ne vor pune în dificultate”, a declarat Cosmin Contra.

Tehnicianul e încrezător că poate să-şi îndeplinească primul obiectiv la naţională, câştigarea grupei din cadrul Ligii Naţiunilor. ”Avem ca obiectiv câştigarea grupei Ligii Naţiunilor, acesta e primul meu obiectiv. Nu va fi uşor, sunt conştient de acest lucru, dar sunt încrezător că începând bine în septembrie vom putea câştiga această grupă”, a afirmat antrenorul.

Afla mai multe despre: contraobiectivliga natiunilor,  

viewscnt
Articole similare