Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra şi Nicolae Stanciu, prima victorie în 2024! Damac reintră în lupta pentru podium în Arabia Saudită

Cosmin Contra şi Nicolae Stanciu, prima victorie în 2024! Damac reintră în lupta pentru podium în Arabia Saudită

Stranieri

Comentarii

Damac s-a impus cu scorul de 1-0 pe teren propriu împotriva celor de la Al Wehda, într-un meci al etapei a 23-a din prima ligă a Arabiei Saudită.

Damac este la primul succes al anului în toate competiţiile, iar prin victoria cu Al Wehda revine în lupta pentru locurile calificării în competiţiile continentale, pe acest final de sezon.

Campionatul din Arabia Saudită s-a reluat la mijlocul lunii februarie, iar de la restart-ul competiţiei în 2024, Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra a avut parte de o formă modestă.

Nicolae Stanciu, titular în victoria cu Al Wehda

În ultimele trei meciuri, Damac a suferit două înfrângeri şi a obţinut un punct în urma unui rezultat de egalitate. Astfel, prin victoria la limită cu Al Wehda, Damac a obţinut prima victorie a anului, pe cât şi prima victorie după o serie de patru meciuri fără succes. Nicolae Stanciu a început titular meciul de pe teren propriu şi a jucat timp de 94 de minute. Românul a fost schimbat în prelungirile partidei.

Partida s-a încheiat după alte opt minute de prelungiri, timp în care gazdele au avut două goluri anulate în urma verificărilor VAR. Singura reuşită a partidei a venit în minutul 22. Fundaşul stânga al celor de la Al Wehda, Al Bukhari a comis un autogol şi a stabilit scorul final al partidei, 1-0.

Damac este pe locul şase în clasamentul din Arabia Saudită, cu 34 de puncte şi este la doar trei puncte în spatele campioanei sezonului trecut, Al Ittihad.

Afla mai multe despre: cosmin contranicolae stanciudamacarabia sauditaal wehda 

viewscnt
Articole similare