Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra: ”Tamaş a revenit cu poftă, parcă e un copil de 19 ani”. Ce alt stranier poate debuta în curând la naţională

Cosmin Contra: ”Tamaş a revenit cu poftă, parcă e un copil de 19 ani”. Ce alt stranier poate debuta în curând la naţională

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a explicat în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Lituania, de ce nu a apelat la serviciile lui Liviu Antal şi de ce l-a convocat în schimb pe Tamaş (Hapoel Haifa). Pe ce stranier a pus ochii: ”va fi urmărit de aici încolo”.

Contra este încântat de felul în care a răspuns Gabriel Tamaş (34 de ani) la scrisoarea de convocare primită. Selecţionerul crede că prin experienţa sa, Gabi Tamaş va ajuta naţionala în aceste două meciuri: „La experienţa pe care o are, Tamaş ne va ajuta. Am considerat că aveam nevoie de el. A revenit cu poftă, ca un copil de 19 ani. Nu pot să spun că a revenit doar pentru aceste două meciuri, vom vedea”

Selecţionerul României a explicat şi situaţia lui Liviu Antal, fotbalist care evoluează constant în campionatul lituanian, unde a marcat de 26 de ori: ”Nu l-am urmărit pe Antal, nu a fost luat în calcul pentru această acţiune. L-am introdus pe lista de 55 de jucători care trebuie urmăriti. Acum sunt 55, căci l-am introdus şi pe Vlad Morar. Am încercat până acum să dau continuitate jucătorilor cu care am început, dar accidentările m-au făcut să apelez şi la alte nume, dar pe care le cunoşteam deja. Eu sunt mulţumit de cum s-au pregătit şi evoluat fotbaliştii care au lucrat până acum cu mine, de aceea n-am avut motive să schimb” a explicat selecţionerul României, Cosmin Contra.

Cine este Vlad Morar?

În vârstă de 25 de ani, Vlad Morar a început fotbalul la Ardealul Cluj şi a evoluat în România pentru Universitatea, Petrolul, Rapid, FCM Târgu Mureş şi Viitorul. În 2015 a ajuns la Bejtar Ierusalim, dar din 2017 joacă în Grecia, unde în 28 de meciuri a punctat de 13 ori. 

În acest moment este printre golgeterii campionatul grec. 

Afla mai multe despre: cosmin contraechipa naţionalăgabi tamaş 

viewscnt
Articole similare