Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, ultimul atac asupra lui Pablo Cortacero înainte de a pleca de la Dinamo: "Să se uite în dicţionar şi să vadă ce înseamnă loialitatea şi respectul"

Cosmin Contra, ultimul atac asupra lui Pablo Cortacero înainte de a pleca de la Dinamo: "Să se uite în dicţionar şi să vadă ce înseamnă loialitatea şi respectul"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a oferit ultimele detalii legate de mandatul său la Dinamo. În ultima sa intervenţie, tehnicianul i-a bătut obrazul lui Pablo Cortacero.

LIVE VIDEO | Dinamo - Viitorul, în Cupa României, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Înaintea partidei cu Viitorul, din 16-imile Cupei României, Cosmin Contra l-a atacat pe Pablo Cortacero, cel care a susţinut că-l va da afară, din cauza declaraţiilor făcute. 

Pentru "Guriţă", partida cu Viitorul e ultima din actualul mandat la Dinamo, informaţie anunţată în exclusivitate de Telekom Sport: "Din ce am citit şi din ce se preconizează e ultimul meci meci pe banca lui Dinamo. Am zis că se va ajunge în acest punct. Nu ştiu dacă au fost cuvintele lui Pablo Cortacero, acelea că mă va da afară, pentru că nu am fost loial şi nu am repsectat clubul. Poate trebuie să se uite în dicţionar şi să vadă ce înseamnă loialitatea şi respectul, atunci poate se va în oglindă şi va vedea ce înseamnă loialitatea faţă de un club. 

Nu, nu mai am ce să discut cu această persoană (n.r. - Pablo Cortacero). Sunt aici să-mi fac treaba cât mai bine, aceşti jucători să-i fac zi de zi să vină cu zâmbetul pe buze la antrenamente, să lase toate preocupările la o parte, dar situaţia e grea. Asta e situaţia la Dinamo în momentul de faţă, nu putem să ne bazăm pe jucători din cauza neachitării salriilor faţă de jucători", a declarat Cosmin Contra. 

În schimb, Cosmin Contra aşteaptă ca Pablo Cortacero să-l demită de la Dinamo, în condiţiile în care are o clauză de reziliere de peste 200.000 de euro: "Eu i-am oferit patronului, după meciul cu Astra, rezilierea amiabilă, dar nu a fost în stare să ajungă cu mine la momentul acela la concesie. Şi atunci, dacă eu am fost dispus să dac o concesie şi să mă dau la o parte, şi ei nu a putut să negocieze, atunci nu mai au rost restul lucrurilor. Dacă el îşi doreşte să mă dea afară, să mă dea afară, nicio problemă. Aştept după meci pe cineva care probabil mă va anunţa dacă voi fi dat afară sau nu", a mai spus Cosmin Contra.  

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare