Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra vrea să vadă mai mult de la echipa naţională: ”Cu ce te ajută Olimpiada dacă nu te califici la Europene, Mondiale?” | EXCLUSIV

Cosmin Contra vrea să vadă mai mult de la echipa naţională: ”Cu ce te ajută Olimpiada dacă nu te califici la Europene, Mondiale?” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a discutat despre prezenţa României la Jocurile Olimpice, pe care o vede lipsită de seminificaţie, în contextul rezultatelor din calificările la Euro şi Campionatul Mondial.

România a ratat calificarea la Euro 2020, turneu final la care Bucureşti este gazdă, şi nu s-a mai calificat la un Campionat Mondial din 1998. Rezultatele selecţionatei noastre au fost mai des dezamăgitoare în ultimii 20 de ani, iar calificarea la Jocurile Olimpice este tratată ca o mare performanţă, chiar dacă acestea nu au prestigiul unui Campionat Mondial sau European.

Însă Cosmin Contra refuză să dea importanţă calificării la Olimpiadă. Fostul fundaş este de părere că prezenţa la Tokyo nu va ajuta echipa naţională cu nimic şi că priorităţile noaste ar trebui să fie, în primul rând, Campionatele Mondiale şi Europene.

Cosmin Contra vrea să vadă mai mult de la echipa naţională

”Cu ce te ajută Olimpiada dacă tu nu te califici cu naţionala la Campionate Europene, Mondiale? Cu ce te ajută că ai ajuns în semifinale la Campionatul European U21, dacă nu poţi să te califici la un campionat major la naţionala mare?

Nu te ajută cu nimic, noi suntem genul care am avut un rezult extraordinar după foarte mulţi ani, ne-am calificat la Jocurile Olimpice după foarte mulţi ani, dar atâta timp cât pasul următor nu vei avea rezultate, sunt performanţe bune, dar care nu aduc nimic pe viitor”, a declarat Cosmin Contra, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăcosmin contrajocurile olimpiceromânia 

viewscnt
Articole similare