Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Frăsinescu, unul dintre cei mai importanţi jucători ai celor de la Poli Iaşi, şi-a reziliat contracul cu formaţia moldoveană

Cosmin Frăsinescu, unul dintre cei mai importanţi jucători ai celor de la Poli Iaşi, şi-a reziliat contracul cu formaţia moldoveană

Fotbal

Comentarii

Noul antrenor al echipei, italianul Nicolo Napoli a anunţat că va pleca şi el de la formaţie dacă nu i se aduc 4 jucători aşa cum i s-a promis în momentul în care acesta a preluat formaţia.

Poli Iaşi, formaţie aflată pe ultimul loc în Liga 1, tocmai a pierdut unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei. Cosmin Frăsinescu şi-a reziliat contractul cu formaţia moldoveană. Jucătorul a evoluat în 196 de partide pentru Poli şi a marcat 8 goluri.

Frăsinescu este unul dintre cei mai longevivi jucători în activitate din Liga 1 cu peste 400 de meciuri. Acesta a evoluat în 16 partide pentru Poli Iaşi în actuala stagiune de campionat.

Situaţia echipei din Moldova este una din ce în ce mai gravă, mai mulţi jucători neplătiţi de câteva luni ameninţând cu greva. Noul antrenor al echipei, italianul Nicolo Napoli a anunţat că va pleca şi el de la formaţie dacă nu i se aduc 4 jucători aşa cum i s-a promis în momentul în care acesta a preluat formaţia.

Articol postat de ANDREI BADEA

 

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare