Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Gîrleanu şi-a asigurat calificarea la Jocurile Olimpice. E primul pugilist român care reuşeşte acest lucru | VIDEO

Cosmin Gîrleanu şi-a asigurat calificarea la Jocurile Olimpice. E primul pugilist român care reuşeşte acest lucru | VIDEOgalerie foto

Box

Comentarii

În plină criză mondială din cauza coronavirusului şi cu câteva ore înaintea suspendării competiţiei de calificare la box, Cosmin Gîrleanu a reuşit calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

El l-a învins pe boxerul din Azerbaijan, Rufat Huseynov şi a intrat în primii 8 sportivi ai categoriei 52 kg la turneul de la Londra.

„Mă simt foarte bine şi abia aştept să demonstrez acolo tot ce pot”, a declarat Cosmin Girleanu.

Cosmin e al 59-lea membru al Team Romania şi primul pugilist care se califică.

Andrei Arădoaie avea şi el meci de calificare în aceeaşi, dar se va întoarce acasă împreună cu restul delegaţiei, deoarece organizatorii au decis închieiere concursului din motive de siguranţă privind răspândirea pandemiei de coronavirus.

„Acum va urma o pauză scurtă, o carantină şi apoi ne pregătim să reluăm turneul. Eu sper să nu se amâne J.O., dar cred că cel mai probabil se vor amâna”, a declarat Andrei Arădoaie.

Marţi, delegatia Romaniei se va întoarce acasă şi se va supune izolării, anunţă COSR.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: boxjocurile olimpicegirleanu 

viewscnt
Articole similare