Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Matei a reuşit golul campionatului. Gică Hagi a remarcat un alt fotbalist: ”E fantastic! Mă bucur enorm că l-am adus”

Cosmin Matei a reuşit golul campionatului. Gică Hagi a remarcat un alt fotbalist: ”E fantastic! Mă bucur enorm că l-am adus”

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa CFR Cluj, în etapa a XII-a a Ligii I.

Despre victoria împotriva prietenului său, Hagi a spus: ”Dan Petrescu are o echipă foarte bună. Noi am tratat meciul foarte bine, am încercat să-i contectez la meci, pentru că ştiam că jucăm împotriva unei echipe europene. Am jucat cu un singur închizător. Restul ştiau cu mingea, jucători foarte buni. Cred că am fost inspirat în alegerile făcute. Am avut controlul meciului 60 de minute.a declarat Hagi.

Cosmin Matei a marcat un adevărat golazo în partida contra campioanei României. Hagi mărturiseşte cu eleganţă că nu l-a influenţat încă pe mijlocaşul transferat în această vară: ”Pe Matei nu l-am învăţat eu nimic. Am vorbit cu el, avea nevoie de adaptare. Încearcă să ne cunoască, să ne simtă. E un fotbalist bun şi el şi toţi cei care au venit”

Tehnicianul Viitorului are doar cuvinte de laudă pentru echipa sa şi în mod special, pentru Rivaldinho, marcator şi el contra campioanei: ”Suntem la egalitate de puncte cu CFR. Ne-am vândut cei mai buni jucători şi suntem tot acolo. Avem două săptămâni să pregătim meciul cu Academica, pentru că este o formaţie care joacă fotbal şi ştie fotbal. Jucătorii mei să joace ei bine, pentru că vor ajunge şi la naţională. Sunt foarte mulţumit că l-am adus pe Rivaldinho. Este un jucător fantastic, care ne ajută foarte mult” a remarcat Gică Hagi la finalul meciului cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: gică hagiviitorul constanta 

viewscnt
Articole similare