Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Moţi şi-a găsit rapid de lucru după ce s-a retras ca jucător de la Ludogoreţ. A fost deja anunţat oficial

Cosmin Moţi şi-a găsit rapid de lucru după ce s-a retras ca jucător de la Ludogoreţ. A fost deja anunţat oficial

Stranieri

Comentarii

În vârstă de 36 de ani, Cosmin Moţi s-a retras din activitatea de jucător, dar şi-a găsit rapid de lucru. Fostul fundaş este noul director tehnic al lui Ludogoreţ.

Cosmin Moţi şi-a găsit rapid o ocupaţie după ce s-a retras din activitatea de jucător. În vârstă de 36 de ani, fostul internaţional român rămâne la Ludogoreţ, unde a intrat în istoria clubului.

Oficialii campioanei Bulgariei au anunţat că Moţi este noul director tehnic al echipei. Fostul fundaş va lucra astfel alături de antrenorul lui Ludogoreţ, Valdas Dambrauskas.

Cosmin Moţi şi-a găsit rapid de lucru după ce s-a retras. Ludogoreţ a anunţat oficial că este noul director tehnic

Cosmin Moţi a jucat timp de 9 ani la Ludogoreţ, timp în care a câştigat 9 titluri de campion, dintr-un total de 10, câte are clubul din Razgrad. Fostul fundaş român este unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria campioanei Bulgariei.

Cosmin Moţi are chiar şi o peluză care îi poartă numele după ce a apărat două penalty-uri cu FCSB, în play-off-ul Ligii Campionilor. Performanţa reuşită atunci a făcut înconjurul planetei.

”S-a inaugurat chiar la o petrecere de titlu. A fost pentru mine, din toţi aceşti ani, a fost cea mai fericită zi. Cu o zi înainte se născuse fetiţa mea, apoi s-a inaugurat peluza şi am primit şi medaliile de campioni. A fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea.

A fost şi atunci frumos. Dar v-am spus, pentru mine cel mai important lucru în viaţă e familia. Şi nu cred că am simţit o bucurie mai mare decât atunci când mi s-a născut fetiţa”, a povestiti Cosmin Moţi, într-un interviu pentru Telekom Sport.

În semn de recunoaştere, cei de la Ludogoreţ i-au propus să rămână în cadrul clubului şi după retragere. Cosmin Moţi a primit astfel funcţia de director tehnic al echipei.

Cosmin Moţi a ajuns la Ludogoreţ în vara lui 2012, când a fost transferat de la Dinamo contra sumei de 400.000 de euro. În tot acest timp, fostul internaţional român a reuşit să câştige 9 titluri în Bulgaria, o Cupă şi 3 Supercupe ale Bulgariei.

De asemenea, Cosmin Moţi a ajuns cu Ludogoreţ în grupele Champions League şi în primăvara Europa League. Acum, va încerca să o ajute pe Ludogoreţ din noua funcţie pe care a primit-o, cea de director tehnic.

Afla mai multe despre: cosmin moti 

viewscnt
Articole similare