Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu a renunţat la unul dintre străinii din lot. Unde ajunge atacantul pus pe liber de Jiangsu Suning

Cosmin Olăroiu a renunţat la unul dintre străinii din lot. Unde ajunge atacantul pus pe liber de Jiangsu Suning

Fotbal

Comentarii

Fostul căpitan al naţionalei Camerunului, Benjamin Moukandjo a părăsit-o pe Jiangsu Suning, formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu.

Vârful în vârstă de 30 de ani mai avea patru luni de contract cu Jiangsu Suning şi ar urma să ajungă la Shenzen FC, echipă nou promovată în Super Liga Chineză.

Moukandjo a semnat cu Jiangsu Suning pe doi ani în 2017, după ce a impresionat în tricol formaţiei franceze, FC Lorient. El a marcat 7 goluri pentru echipa lui Cosmin Olăroiu, dar în 2018 a jucat sub formă de împrumut la Beijing Renhe, formaţie pentru care a înscris de asemenea de 7 ori în 19 meciuri.

În septembrie, Benjamin şi-a anunţat retragerea din echipa naţională a Camerunului. El îşi pierduse locul între atacanţii lui Olăroiu de la Jiangsu, acolo unde Eder Martins are prim planul. Mai mult, antrenorul român îl foloseşte într-o poziţie ceva mai avansată pe Alex Teixeira, vedeta grupării din Jiangsu, astfel că Moukandjo a devenit aproape inutil. Olăroiu a preferat să aducă doi atacanţi chinezi în această iarnă, fotbalişti care reprezintă alternative la Eder. 

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare