Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, ce sezon! Doi dintre fotbaliştii săi chinezi, în echipa ideală a sezonului. Wu Xi ales cel mai popular jucător din China

Cosmin Olăroiu, ce sezon! Doi dintre fotbaliştii săi chinezi, în echipa ideală a sezonului. Wu Xi ales cel mai popular jucător din Chinagalerie foto
Comentarii

Doi fotbalişti chinezi din lotul echipei lui Cosmin Olăroiu au fost incluşi în echipa ideală a sezonului din Super Liga Chineză, anunţă presa de la Beijing.

Dincolo de prestaţiile excelente ale străinilor din lotul său, Olăroiu se poate lăuda la finalul stagiunii din China cu evoluţiile a doi fotbalişti autohtoni.

Căpitanul formaţiei Jiangsu Suning, Wu Xi şi fundaşul Li Ang au fost incluşi în cel mai bun 11 al sezonului din prima ligă chineză.

Wu Xi este cel mai vechi component al formaţiei Jiangsu Suning şi căpitanul echipei lui Cosmin Olăroiu. El a bifat până acum 325 de meciuri în prima ligă, dintre care 236 doar pentru Jiangsu Suning. În actuala stagiune a marcat 5 goluri şi a reuşit 6 pase de gol, fiind unul dinre remarcaţii presei din China la finalul stagiunii. Totodată, Wu Xi a fost declarat cel mai popular jucător chinez din prima ligă!

Fundaşul Li Ang are 26 de ani şi în actualul sezon a evoluat în 30 de meciuri, marcând trei goluri şi reuşind trei pase decisive. Cotat la doar 400.000 de euro, Ang a fost una dintre revelaţiile sezonului pentru Jiangsu Suning, iar recent a fost convocat chiar şi la echipa naţională. Pentru Jiangsu Suning, Li Ang a bifat 186 de meciuri până în prezent. 

Printre fotbaliştii incluşi în echipa ideală se numără şi vedete ca Paulinho sau Zahavi. Performanţa jucătorilor lui Oli este cu atât mai mare, cu cât inclusiv campioana Guangzhou Evergrande dă tot doi jucători în cel mai bun XI din Super Liga Chineză.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare